tag:blogger.com,1999:blog-8242753970234291225.post4652578926706815593..comments2024-03-04T23:02:24.555+02:00Comments on Rakkautta ja maan antimia: Kermassa ja sulatejuustossa haudutetut ruusukaalit ja pieni italiansalaattituunaus.markettahttp://www.blogger.com/profile/10816218347364577676noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8242753970234291225.post-11298092099388886652019-01-10T11:57:04.167+02:002019-01-10T11:57:04.167+02:00No kun mun mielestä nää tuoreet olisivat olleet v...No kun mun mielestä nää tuoreet olisivat olleet vähemmän karvaita. Olen tosiaan tehnyt näitä Lidlin pakatetuista ja Menu suurtalouskoon pakatetuista. Sitten ollaan niistä tuoreista tehty. Eihän ne ihan karvaattomia tuossa kermasskaan uitettuina ole. Mutta mielestäni ne tulee hyviksi kun ne on kunnolla hautuneet kypsiksi ja läpeensä pehmeiksi. markettahttps://www.blogger.com/profile/10816218347364577676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8242753970234291225.post-36596563121091610312019-01-10T10:27:19.890+02:002019-01-10T10:27:19.890+02:00Hmmm. Pitäisikö siis antaa ruusukaaleille vielä yk...Hmmm. Pitäisikö siis antaa ruusukaaleille vielä yksi mahdollisuus? <br />Olen nimittäin saanut sekä ruusukaaleista että englantilaisesta kalkkunantäytteestä saanut "trauman" aikanaan, etten ole sen koommin edes haistellut siihen suuntaan. <br />Yksi läheinen ystäväkin kerran totesi, että jos joku on tehnyt ne huonosti ja siksi ollut pahaa, ei pidä tuomita koko ruokaa.... mutta kun....<br /><br />Koskenlaskija vaikka vaan ruokakermassakin tekee kyllä mistä tahansa syötävää.... joten ehkäpä kokeilen. <br />Tuleeko niistä vähemmän kitkeriä pakastamisen jälkeen? Pohdin siis kannattaako tällaisen tyystin ennakkoluuloisen kokeilla ensin pakastettuja vai tuoreita?Vivihttps://www.blogger.com/profile/13422423155830038470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8242753970234291225.post-86161400864405850392019-01-09T15:25:08.934+02:002019-01-09T15:25:08.934+02:00Ei muuta kuin tekemään ! 😃 Ei muuta kuin tekemään ! 😃 markettahttps://www.blogger.com/profile/10816218347364577676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8242753970234291225.post-29628087940372138622019-01-09T15:24:47.119+02:002019-01-09T15:24:47.119+02:00No, sinähän olet oikea "hard core" ruusu...No, sinähän olet oikea "hard core" ruusukaalinsyöjä ! 😂 <br /><br />Minä teen röstejä yleensä yli jääneistä keitetyistä perunoista. Raastan ne karkealla terällä, lisään kuullotettua sipulia ja mausteita maun mukaan. Kananmunaa sidokseksi ja joskus raastan juustonkannikan mukaan. Sitten vaan öljy/voiseoksessa paistelen. Ihan hyviä on tullut! <br /><br />Voi, voi sun kanssasi ! Ei urheilija tervettä päivää näe! 😂 markettahttps://www.blogger.com/profile/10816218347364577676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8242753970234291225.post-71735395825234427632019-01-09T15:20:15.188+02:002019-01-09T15:20:15.188+02:00Ruusukaali on kyllä monen inhokki. Kyllä tuolla tö...Ruusukaali on kyllä monen inhokki. Kyllä tuolla töissäkin saatiin lähes pakottaa asiakkaita ottamaan tuota lisäkettä. Moni kyllä tuli ruokailunsa jälkeen sanomaan, että oli hyvää. <br />Paahdettuna uunissa on ruusukaaleja ainakin instassa immeiset tehneet ja kehuneet. markettahttps://www.blogger.com/profile/10816218347364577676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8242753970234291225.post-46357300430874013842019-01-09T13:55:56.760+02:002019-01-09T13:55:56.760+02:00Hieno resepti, täällä ollaan myös ruusukaalinystäv...Hieno resepti, täällä ollaan myös ruusukaalinystäviä. Nilahttps://www.blogger.com/profile/08638427638501702489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8242753970234291225.post-35967470710680254152019-01-09T11:52:39.656+02:002019-01-09T11:52:39.656+02:00Arvaas mitä - heti tuli nälkä! Ihana ruoka varmast...Arvaas mitä - heti tuli nälkä! Ihana ruoka varmasti! Rakastan ruusukaaleja, ne ovat oivallinen naposteluruoka esim. telkkaria katsellessa, söisin niitä kilokaupalla. Meillä tehdään tuollaista ruokaa viikonloppuna ilman muuta ja tuo itlun tuunaus oli varsin kiinnostava myös! Onko sulla hyvää ohjetta röstiperunoihin, sellaista, että niistä tulisi mehukkaita. Ps. olen nyt saikulla, tärähti se pyllymäki sen verran lujaa etten oikein pysty istumaan, onneksi murtumaa ei tullut. Hiihto jatkuu kyllä heti kun vain on mahdollista!Kivipellon Sailahttps://www.blogger.com/profile/09614756660395465299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8242753970234291225.post-12509045741416226022019-01-09T09:45:39.750+02:002019-01-09T09:45:39.750+02:00Näyttävät herkulliselta molemmat! Ruusukaali on vä...Näyttävät herkulliselta molemmat! Ruusukaali on vähän sellainen ruoka, että ei se ihan kokonaisena "keitettynä" mene, ainakaan vanhuksille(olin joskus ruuanjakajana ja jouduin kaatelemaan ruusukaalit lautaselta kompostisankoon).<br />Joskus tv ohjelmassa, en muista missä, ne paistettiin oliiviöljyssä pilkottuna oiskohan ollu valkosipulin kanssa ja kerran tein sellaista ruokaa. Oli sekin ihan hyvää. Mutta mikäs ei olis hyvää kermaan ja koskenlaskijan kanssa :) Emiliehttps://www.blogger.com/profile/16473916673115569601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8242753970234291225.post-24787908475188529602019-01-09T07:12:02.410+02:002019-01-09T07:12:02.410+02:00Herkullista on, kokeile ihmeessä!Herkullista on, kokeile ihmeessä!markettahttps://www.blogger.com/profile/10816218347364577676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8242753970234291225.post-17496359384358087012019-01-09T05:48:43.818+02:002019-01-09T05:48:43.818+02:00Oijjoi, kuulostaa herkulliselta. Olen myös ruusuka...Oijjoi, kuulostaa herkulliselta. Olen myös ruusukaalin ystävä, joten voisinpa kokeilla tuota reseptiä. Kiitos vinkistä!Tuulikkihttps://www.blogger.com/profile/08254587528424961828noreply@blogger.com