tag:blogger.com,1999:blog-8242753970234291225.post6005992100994364443..comments2024-03-04T23:02:24.555+02:00Comments on Rakkautta ja maan antimia: Ihan ite tehtyä voita!markettahttp://www.blogger.com/profile/10816218347364577676noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8242753970234291225.post-27359207973322853642017-01-03T08:20:23.303+02:002017-01-03T08:20:23.303+02:00Apua! Ilmeisesti oli vielä kuitenkin ihan käypää k...Apua! Ilmeisesti oli vielä kuitenkin ihan käypää kamaa! =O ='Dmarkettahttps://www.blogger.com/profile/10816218347364577676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8242753970234291225.post-58644177403567685042016-12-17T13:48:47.065+02:002016-12-17T13:48:47.065+02:00Piimän voi "korvata" unohtamalla avaamat...Piimän voi "korvata" unohtamalla avaamattoman kermapurkin jääkaappiin. Juuri tein tällä ohjeella voita johon käytin kerman jonka p.e. päiväys oli 1,5kk sitten. Hapanta oli kerma ihan omasta takaa. :DSissihttps://www.blogger.com/profile/06071392802251160635noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8242753970234291225.post-89031614396428878042015-03-14T22:30:14.074+02:002015-03-14T22:30:14.074+02:00Itse tehtyä voita, jopas sentään! :) Ihan uusi jut...Itse tehtyä voita, jopas sentään! :) Ihan uusi juttu tuo kerman hapattaminen, en tosiaan ole tiennyt että voita tehdään noin! Olen aina lullut että "kermavaahtoa vaan vatkataan liikaa" ja lisätään joukkoon hiukan suolaa, heh. Oispa hauska testata itsekin, täytyy kyttäillä kermatarjouksia! Ja voiko fetaakin tehdä itse :O ?vivhttps://www.blogger.com/profile/15812927960371220523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8242753970234291225.post-42760016000859970422015-03-13T20:25:47.204+02:002015-03-13T20:25:47.204+02:00Hei Heli ja Sussi!
Kaikki, jotka osaavat vatkata ...Hei Heli ja Sussi! <br />Kaikki, jotka osaavat vatkata kermaa liikaa, osaavat valmistaa myös voita! Kyllähän teollisuudessa mittaillaan kerman ph:ta, jotta saataisiin aina tasalaatuista tuotetta. Koti-oloissa se on vain "jännää", kun joka kerta saattaa tulla hieman eri makuista tavaraa. <br />Siellä kurssilla vatkattiin kerma voiksi, ihan käsisähkövatkaimella. Että, kokeilkaahan ihmeessä!markettahttps://www.blogger.com/profile/10816218347364577676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8242753970234291225.post-40076429803398072472015-03-13T08:53:15.052+02:002015-03-13T08:53:15.052+02:00Oho sanon minäkin, olen aina luullut, että voin va...Oho sanon minäkin, olen aina luullut, että voin valmistaminen on todella vaikea homma. Sussihttps://www.blogger.com/profile/06772970147884287676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8242753970234291225.post-59783492461408490212015-03-12T23:12:17.628+02:002015-03-12T23:12:17.628+02:00Ooooh!! Miten sitä ei ole ollenkaan tajunnu, että ...Ooooh!! Miten sitä ei ole ollenkaan tajunnu, että siis tietenkin voita vois tehdä itsekin, onhan sitä ennenkin tehty... Pitääkin muistaa tämä joskus, kun kermaa on alehinnalla kaupassa!Helihttps://www.blogger.com/profile/02185818639716137496noreply@blogger.com