Rakkautta ja maan antimia

Rakkautta ja maan antimia
Hehku

maanantai 13. huhtikuuta 2015

Lehmämaljakko


Sain tyttäreltäni sunnuntaina ihanan yllätyslahjan! Lehmämaljakon! Olen keräillyt kaikkea lehmäaiheista kamaa yli 20 vuotta. Nykyään en juurikaan itse osta mitään. Minulla on ihan tarpeeksi lehmäfigureita ym. turhuuksia hyllyssä. Tavaran, joita itse hankin,  täytyy olla jotain spessua tai sillä pitää olla käyttöarvoa. Ja toisaalta, lehmäkamaa on tosi vähän myynnissä. Paitsi mukeja...


Tää oli kyllä ihana ylläri! Ja maljakkona lehmää minulla ei vielä ollutkaan! Oli pakko ostaa pikku kimppu reilun kaupan neilikoita, maljakkoa koristamaan.

Kyllä on piristävää saada tälläisiä yllätyslahjoja!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Lehmällä on hieman kierot silmät, mutta ei se haittaa! Sopii minun tyyliini! ;)

   Poista
 2. Minäkin josksu keräilin lehmäesineitä. Joitain niitä täällä vielä pyörii. Olen yrittänyt olla enää keräämättä mitään. Mutta kyllä noissa lehmäesineissä on jotain niin sympaattista :)

  VastaaPoista
 3. Niin-i! Olen usein miettinyt mikä minua lehmissä kiehtoo. Tampereen ydinkeskustan kasvattia. Ehkä ne symbolisoi turvallisuutta tms. En tiedä, mutta niitä nyt on tullut tavaran muodossa haalittua. Ja onhan joukkoon mahtunut matkan varrella muutama eläväkin. Hehku nyt viimeisimpänä.

  VastaaPoista