Rakkautta ja maan antimia

Rakkautta ja maan antimia
Hehku

maanantai 11. helmikuuta 2019

"Monesta yksi"; Samuli Heimosen susimaalauksia Kimmo Pyykkö -taidemuseossa Kangasalla
Kävimme Beiben kanssa katsomassa meidän ison kylän Kangasala talossa olevassa Kimmo Pyykkö taidemuseossa olevan mielenkiintoisen näyttelyn.Näyttely on taiteilija Samuli Heimosen "Monesta yksi". Taiteilija on tullut tutuksi susi- ja koiramaalauksistaan.Tämän näyttelyn teokset olivat melkein kaikki ihan tuoretta tuotantoa ja monet niistä ensimmäistä kertaa yleisön ihailtavina.Taiteilija oli ulkomaan matkallaan ihastellut siellä olevia mosaiikkitöitä ja saanut idean kokeilla maalata niin, että teos näyttää mosaiikkitekniikalla tehdyltä.

Vähän muitakin aiheita kuin susia ja koiria.

Kallo bongattu! <3

Suurin osa teoksista oli tosi isoja ja näyttäviä. Värit tekivät vaikutuksen valkoisissa näyttelyhalleissa. Eläinaiheet olivat todella kauniita!

Beibe tykkäsi tuosta pantterista!

Tämä oli taas mielestäni niitä sellaisia taidenäyttelyitä, että taiteesta ei tarvitse tietää/tajuta hölkäsen pöläystä. On lupa vain nauttia upeista, värikkäistä ja kauniista, taitavasti tehdyistä maalauksista.

Tämä oli minun lemppari! <3 

Suosittelen lämpimästi poikkeamaan katsomaan näyttely, jos Kangasalan ohi on kulkua. Helppo poiketa suoraan Lahden tieltä. Eikä maksa paljon, sisäänpääsymaksu on 6 euroa!


Aulassa väijyi hyeena!

Ainakin viikolla museossa oli kohtuullisen rauhallista ja saa kierrellä ihan rauhassa. Nytkin perjantai-iltapäivänä olimme Beiben kanssa ainoat vierailijat.


KANGASALA TALO - KIMMO PYYKKÖ MUSEO


Yle Areenasta löytyy sarja "Merkkien salat", minkä ensimmäisessä jaksossa "Paholainen keskellämme", myös taiteilija Samuli Heimonen on esillä susitaulujensa kanssa. Ihan vaan vinkiksi, jos aihe kiinnostaa!

2 kommenttia:

 1. Jokunen vuosi sitten oli hänen maalaustensa esittely Werstaalla, tai siellä vanhoissa tehdassaleissa. Oli kyllä huikean hienoja töitä. Noita susia ja maisemia, ihan uskomattomia. Vois katsoa tuo Merkkien salatkin, en ole nähnyt sitäkään. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. No, joo ! Kattelin hänen näyttelyhistoriaansa ja Finlaysonin alueella hänellä on ollut näytteilyitä.
  Ihania maalauksia kerrassaan !

  Tuo on mielenkiintoinen sarja , kannattaa ihan muutenkin katsoa!

  Ihanaa viikkoa sinullekkin!

  VastaaPoista