Rakkautta ja maan antimia

Rakkautta ja maan antimia
Hehku

tiistai 22. lokakuuta 2019

Mummu ja Kuukuna leffassa!Bongasin ilmoituksen paikallislehdestä, että syyslomalla järjestetään vauvakino K-Kinoon . Se on Kangasala talossa toimiva elokuvateatteri. Minulla kun oli viime viikolla tosiaan koululaisten syysloma, kyselin tyttäreltä, että saisinko Kuukunan mummulaan yökylään ja päästäisiin sitten kivasti leffaan kahdestaan.

Poika heräs autosta päikkäreiltä ja on vähän ihmeissään,
että mihinkäs se mummu nyt hänet toi!

Vauvakinossa esitettäisiin uusi Late Lammas -elokuva Farmageddon. Kuukuna on todella kova Late Lammas -fani. Joten olin aikas varma, että leffailu menisi hyvin. Kuukunahan on kuitenkin vasta 1,8 vuotta vanha ja tämä vauvakino oli hyvä systeemi ensimmäiseen elokuvakokemukseen.

Mansikan makuiset maissielefantit maistuvat leffaeväinä.
Mummua taisi jännittää sen verran, että unohti hommata
itselleen mässyä!

Vauvakinossa 0-3 vuotiaat pääsivät ilmaiseksi elokuviin. Tämä lysti tuli siis maksamaan meille kokonaiset 10 euroa.
Elokuvan äänet olivat normaalia pienemmällä, teatterisalissa oli portaikoissa valaistus ja sieltä oli helppo lähteä pois tai käymään vaikka vessassa tarpeen vaatiessa kesken elokuvan. Olinkin ajatellut, että mennään ihan pojan ehdoilla. Jos häntä pelottaa tai hän ei viihdy/jaksa keskittyä, sitten me lähdetään pois.


Elokuvateatterissa olikin ihan mukavasti lapsia ja Kuukunaa vähän heidän touhunsa kiinnostikin. Mutta kun valot pimenivät, valkokankaalle tuli kuvaa ja leffatunnari alkoi soimaan, poika istui, tuijotti ja mätti naksuja naamaansa. Kuin vanha tekijä siis! Taitaa poika olla synnynnäinen leffafriikki.


Ihan loppuminuuteille päästiin kunnialla ja sitten pojalla jännitys purkautui vaippaan. Mutta katsottiin leffa loppuun ja ihan rauhassa mentiin siivoamaan tuotokset pois. Tämä nyt melkein oli odotettavissakin ja olin hyvin tähän keissiin varautunutkin. Ei haitannut yhtään!

Elokuvan loputtua poika ihmettelee, miksi kaikki lähtee pois.

Mutta oli meillä kyllä kiva leffareissu! Toivottavasti tälläisiä vauvakinoja tulisi lisää lähiaikoina, jotta voitaisiin taas lähteä kahdestaan leffaan. Ehkäpä joululomalla...Onkos siellä ruudun toisella puolen Late Lammas -faneja? Ja onko uusi elokuva jo katsottuna?


4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että leffareissu oli positiivinen elämys. Leffafanina minusta on hauskaa, että tarjoat Kuukunalle tutustumismahdollisuuden tähän harrastukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukava hetki meille molemmille! Ihana saada taas uusi leffailukamu lisää!

   Poista
 2. Voi olla että vastaus kysymyksiisi on kyllä, mutta varma en ole, ei ole ollut asiasta puhetta.
  Mummu ja lapsenlapsi päivät on kyllä ihan parhaita.
  Mukavaa keskiviikko aamua sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä totta, että hetket lapsenlapsien kanssa ovat aivan ihania!

   Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

   Poista