torstai 2. elokuuta 2018

Ihana makkarakuosinen mekko!



Tilaan tosi vähän netin kautta vaatteita. En vaan uskalla/viitsi, koska harvoin ne ovat sopivia ja pidän palauttamista vaivalloisena.
Jotenkin haluan myös säästää itseäni mielipahalta. Kun odottaa vaatetta saapuvaksi ja sitten pettyykin sen ollessa epäsopiva, se on tosi ärsyttävää.


Minä olen lihava, suorastaan läski! Sitä ei käy kiistäminen, kun vaaka näyttää melkein kolmenumeroisen luvun. Ja näkyyhän se päällekkin päin, ettei tässä mitään pikku tyttöjä olla.


En suostu sanomaan itseäni "isoksi tytöksi", koska olen ihan aikuinen nainen. Ylipainoinen, lähes viisikymppinen nainen!


Mutta enivei, ei se minua haittaa, että olen lihava. Kutsunkin itseäni ihan rohkeasti läskiksi. Mutta se ei tarkoita, ettenkö pitäisi itsestäni. Koska minä pidän!
Olen ollut lähes koko ikäni ylipainoinen ja minäkuvani on muodostunut tälläiseksi. Tälläisenä minä itseni tunnen ja minusta pitävät ihmiset eivät välitä laardeistani!


No, ei sen enempää löllöistäni, vaan minun piti esitellä mekkoa, jonka uskaltauduin tilaamaan pettymyksen uhalla netin kautta.
Kyse on Papu Desing in makkarakuosisesta mekosta, jota olin kuolannut pitkään. Ja nyt mekon saatuani, voin kertoa että mätsäs kyllä makkarat yhteen!



Mekko saapui paperipussissa ja oli pakattu vielä ohuempaan paperiin, ilman muovia. Mukana oli ihana viesti! Kaikki tämä ilahdutti tosi paljon. Vielä kun mekko oli niin laadukkaan oloinen ja paksua trikoota. Ei mikään riepu!



Tää oli kyllä niin nappiostos, että aion kyllä jatkossakin tilata Papu -vaatteita. Olen meinaan katsellut Kuukunallekkin jotain jo!



Täytyyhän minun myöntää, että onhan tässä mekossa minun päälläni aimo ripaus itseironiaa. Lihavalla ihmisellä makkarakuosinen mekko! Tää on tätä minun huumoriani, ymmärtäkööt kuka haluaa. Ketään en halua loukata tällä, en edes itseäni!

Käykäähän tutustumassa tuolta linkin takaa Papuun ja heidän tuotteisiinsa. Tämä ei ole mikään maksettu mainos ja mekko on ihan omalla rahalla hankittu. Mutta on kiva jakaa hyviä kokemuksia laadukkaista tuotteista ja hyvästä palvelusta!

27 kommenttia:

  1. Nätti mekko, enkä millään heti huomannut makkaroita. Piti skrollata kuvia tarkempaa katselua varten, joten olkoon makkaroita. Taidanpa mennä tutustumaan Papu-tuotteisiin. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makkarat kyllä häipyvät mukavasti tuossa kuosissa. Niin kankaan päällä kuin allakin! ='D

      Poista
  2. Makkarakuosi on juuri niin hämmentävä, että tuo mekko muuttuu perusmekkosesta katseenvangitsijaksi. Minusta hyvällä tavalla.

    http://aatenarikka.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, harvoin vaatteissa makkaroita on. Niiden alla kylläkin!

      Poista
  3. Aivan mahtava mekko ja sopii sulle tosi hyvin. Toi malli imartelee hyvin sulla, eikä korosta niitä "omia makkaroita" Tosi wau. Erittäin onnistunut ostos!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ystäväiseni! Oiva kuori tälle makkaralle! ='D

      Poista
  4. Ihan samaa ajattelin kuin Päpä, että mekon malli sopii sulle todella hyvin!! Hupaisa kuosi ja sekin on kyllä ihan just sua, sun huumoria. =) Minusta on ihanaa, kun sä oot tuollanen oma ittes ja ylpeä siitä mikä olet! Niin pitäis olla ihan jokaisen ihmisen kohdalla, aivan liikaa vertaillaan ja tavoitellaan jotain ihmeen kuvaa, mitä ei oikeesti ole edes olemassa. Aikuisia naisia tässä ollaan ja ellei nyt oo joku ihan himotreenaaja niin enemmän ja vähemmän sitä löllöä itse kultakin löytyy. Ei se kiloja kato millainen on luonteeltaan, ja sinä oot ainakin ihan huipputyyppi!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä tykkään tuollaisista malleista, mitkä alkavat löystymään heti rintojen alta.

      Ai että mä tykkään kaikesta tälläisestä sarkasmista ja itseironiasta pukeutumisessa. Miksi ei voisi myöntää olevansa ylipainoinen ja vaikkapa hieman sitä korostaakkin? Kyllähän sen nyt kaikki näkevät kuitenkin!

      Poista
  5. Ihana mekko ja ihana sinä! <3
    Täytyykin käydä kurkkimassa Papun nettisivuilla, kiitos vinkistä :)
    Kivaa viikonloppua meidän ranchilta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! <3

      Käypä katsomassa. Heille tuli just sellainen puukuosi, joka sekin meikää puhuttelee!

      Poista
  6. Komppaan edellisiä - ihana merkko ja upea sinä! Peukku!

    VastaaPoista
  7. Saitpas minut hyvälle tuulelle. Niin hauska vaate, sillä enpä uskoisi kuulopuheella, että makkaramekko on kaunis. Vaate on niin hyvän näköinen päälläsi ja taitaa olla varsin mukava pitää yllä! Ihan huippu löytö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä juttu! =)

      On kyllä hyvin istuva ja ehkä siksi näyttääkin päällä kivalta! Tulee hyvä mieli, kun löytää jotain istuvaa ja laadukasta!

      Poista
  8. En ensin käsittänyt kuviota makkaroiksi. Kiva mekko!

    VastaaPoista
  9. Piti heti katsoa. Ne rusettipannat oli kyllä aivan minun näköisiä! Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on paljon kivoja vaatteita, vaikken niin noista graafisista kuvioista yleensä pidäkkään!

      Poista
  10. Tosi kiva mekko, oikein onnistunut ostos! Minäkään en juuri netin kautta vaatteita tilaa, mutta tuohon verkkokauppaan käyn tutustumassa. Kiitos vinkistä! Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä iloinen tästä onnistuneesta ostoksesta! Käypä vilaisemassa!

      Poista
  11. Tuossa mekossa on se hyvä puoli, että se istuu oikealla lailla ylävartalosta ja vyötäröltä ja antaa sitten tilaa helmaan päin. Kun vaate on taitavasti leikattu, pukee se paremmin ketä tahansa, koosta riippumatta. Näytät siis oikein hyvältä ja sopusuhtaiselta. Kuosi on kyllä hurja :D ! Pukeutumisen pitääkin olla itsestä hauskaa ja kivaa ja minusta tuo musta-valkoinen väritys tekee sitten nakkeineen kaikkineen mekosta käyttökelpoisen moneen tilanteeseen ja tilaisuuteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, oikeassa olet! Mekon leikkaus kyllä imartelee vartaloa ja se tekee siitä sopusuhtaisen.

      Onhan tuo kuosi hieman erilainen! Mutta mä niin tykkään!

      Poista