Rakkautta ja maan antimia

Rakkautta ja maan antimia
Hehku

maanantai 21. toukokuuta 2018

Ihana, hyvänmielen taidenäyttely Kuhmalahden kirjastossa!


Kävin viikolla hakemassa pakettia kirjastolla ja samalla katsomassa siellä olevaa taidenäyttelyä. Esillä on Eräjärveläisen Jukka Tilsan tauluja.


Maanviljelijä Jukka Tilsa on palkittu sarjakuvataitelija ja muusikko. Hänen maalauksiaan on ollut näytteillä ennenkin pienimuotoisissa myyntinäyttelyissä. Meidänkin eteisen seinää koristaa hänen lehmätaulunsa, josta olen tehnyt "Lehmä ladolla" postauksen.

Olin kirjastolle mennessäni tosi väsynyt ja suorastaan nuutunut. Mutta kun katselin näitä humoristisia ja värikkäitä teoksia, sain niistä tosi paljon voimaa ja hyvää mieltä!


Olen tosi iloinen, että meidän kirjastolla jaksetaan näitä kaikenlaisia näyttelyitä järjestää. Voi kun ihmiset niissä vaan kävisivät!


Ei todellakaan tarvitse olla mikään taideasiantuntija, ainakaan näitä teoksia ymmärtääkseen. Ovat nämä niin iloisia ja hyväntuulisia!


Jukka Tilsan taidenäyttely Kuhmalahden kirjastolla on avoinna kirjaston aukioloaikoina , 1.6. saakka. Näyttely on myyntinäyttely, joten osa tauluista on kohtuuhinnalla hankittavissa ihan omaan kotiin!

4 kommenttia:

  1. Teidän kaupunginosa on todella aktiivinen ja sitä olen jaksanut ihmetellä aiemminkin. Varmasti hieno näyttely!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täällä aikas paljon kaikenlaista järjestetään ja kesää kohden kiihtyy vaan!

      Poista