sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Arkikuvia 40/52

VIIKKO 40Meidän arkeen on tullut mukaan vauvan odotus. Luojan kiitos, tuo "tyyppi" ei ole tämän emännän massussa, vaan tyttären. Hän ja vävy saavat maaliskuussa 2018 vauvan ja tekevät näin meistä isovanhempia. Wuhuu!

Instassa julkistin luvan kanssa vauvauutisen jo aiemmin. Heti kun asianomaiset ensin kertoivat ilouutisensa ystävilleen ja muille läheisilleen.

Ollaan ihan mielettömän onnessamme siitä, että meistä tulee mummu ja pappa. Meistä tuntuu, että meillä on tosi paljon annettavaa tulevalle lapsen lapsellemme. Ja ihanaa olla vielä itsekin näin nuori! Ehkä sitä sitten jaksaa pikkuisen kanssa paremmin.

Meidän pikku-tyttären raskaus on siis nyt viikolla 19 ja kaikki on mennyt alun pahoinvointeja lukuun ottamatta hyvin. Väsymys on edelleen kovaa, mutta toivottavasti sekin pikku hiljaa alkaa vähenemään.

Tuntuu tosi etuoikeutetulta päästä seuraamaan oman lapsen matkaa äidiksi. En olisi koskaan uskonut, kuinka hienolta se tuntuukaan. Ja luontevalta, kun lapsi kertoo tunteistaan ja tuntemuksistaan. Ihanaa, että hän puhuu asioistaan minulle ja isälleen ja luottaa meihin!

On myös mukavaa suunnitella vauvatulevaisuutta vävyn ja tyttären kanssa. Ollaan kyllä tällä porukalla oltu aina tosi läheisiä, mutta vauvan odotus on lähentänyt meitä entisestään. Ainakin minusta tuntuu siltä. Tytär ja vävy ovat molemmat ihan älyttömän rakkaita meille!

Tytär ja vävy ovat upeita, fiksuja, ihania ja elämässään järkeviä nuoria, joista tulee ihan mahtavat vanhemmat!

10 kommenttia:

 1. Voiiii! ♥ Paljon onnea odottajille sekä tuleville isovanhemmille!! Lapsenlapset on niiiiin ihania!! ♥ Juuri tänään sain taas 3-vuotiasta sylitellä ja pusutella, kun kävi täällä. Myös legoilla rakennettiin ja käytiin pupuja silittämässä jne jne jne. Aivan ihana kullanmuru! ♥ Teistä tulee varmasti tosi ihanat isovanhemmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heli! <3 Sinähän olet jo konkari noissa mummu-hommissa!

   On tää mahtavaa! Just tyttären kanssa eilen puhuttiin siitä, että odotusaika tuntuu niin pitkältä. Sit kun oikein mietittiin, likka jää kuitenkin jo helmikuussa äippälomalle ja ei siihen niin pitkä aika ole.

   Kyllähän isovanhemmuus tuo vähän paineitakin. Mutta eiköhän se sitten mene ihan omalla painollaan!

   Poista
 2. Voi miten ihanaa! Onnea myös mummulle ja papalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tää on ihana asia! 😃 Kiitos onnitteluista! 💕

   Poista
 3. Voi jee, voi jee, voi jee!!! Aivan älyttömän ihanan huikeaa!!
  Lämpimästi onnea tuleville isovanhemmille!! Mieletön matka edessä! ♥

  VastaaPoista
 4. Vauvauutiset ovat aina niin mukavia. Lämpimät onnittelut nuorelle parille ja erityisesti tuleville isovanhemmille!

  VastaaPoista
 5. Onnea mummulle ja papalle! Ja tietysti lapsen vanhemmille :)

  VastaaPoista