Rakkautta ja maan antimia

Rakkautta ja maan antimia
Hehku

sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Wuhuu! Frank tulee taas uusin jaksoin!

 Kuvahaun tulos haulle tanskalainen maajussi

Tanskalaisen maajussin uusi tuotantokausi alkaa tänään 15.10:ttä. Ihanaa! Ja jakso on katsottavissa Yle Areenassa heti saman tien.
Uudet jaksot tulevat sunnuntaisin kanavalta Yle fem &Teema klo 18.30. PAITSI ensimmäinen jakso, joka tulee jo klo 16.55.  Jaksojen aiheisiin voit käydä tutustumassa täältä .

Ainakin meillä Tanskiksen uusia jaksoja on odotettu kuin lehmä kesää. Ollaan kyllä ihan koukussa tähän sarjaan! Tää on niin harmitonta ja mukavaa katsottavaa, mistä voi saada jotain vinkkejäkin omaan elämänsä räpellyksiin.

Mutta... hieman harmittelin, tai oikeastaan olin vähän vihainenkin siitä, että Frank on käynyt salaa Suomessa.  Joo-o, hän oli käynyt haapiota tekemässä, mutta eipä tullut moikkaamaan meitä. No, annettakoon sen verran anteeksi, ettei hän käynyt moikkaamassa ketään muitakaan suomalaisia fanejaan.
Olisi kyllä kiva, kun hän tulisi joskus ihan fanitapaamisreissulle Suomeen. Voisi tulla vaikka meille! Eipä meillä Frankille mitään ihmeellistä opetettavaa olisi. Mutta voitas syödä ja juoda hyvin, samalla mukavia turisten.

Ylen artikkeli Frankin Suomen vierailusta

Suomi-jakso näytetään Tanskassa ensi vuonna ja Suomessa sitten noin vuoden päästä. Mutta nautitaan nyt ennen sitä tästä nyt alkavasta tuotantokaudesta!

10 kommenttia:

 1. No voihan Frank kun ei kerennyt moikkailemaan Voisin kuvitella, että tämä Tanskan maajussi on hauskaakin katsottavaa. :)

  Mukavaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! =)

   Joo, mukavan harmitonta ja leppoisaa katseltavaa!

   Poista
 2. Juuri tänään mies sanoi jotain Tanskalaisesta maajussistaja minä ihmettelin ääneen, miksi sitä ei ollut tullut katsottua...niin mies sanoi että samaan aikaan oli tullut Team Ahma, jota mies katsoo ja minäkin mukana... No, mutta nyt pääsen sitä katsomaan ainakin myöhemmin, kun mies on sunnuntai-iltaisin sählyssä :) Se on kyllä yksi mun lempiohjelmia myös, vaikka ei tosiaan ole vähän aikaan tullut katsottua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Jarno ja Alpo, kun Frankiltä katseluajan vievät! ='D

   Poista
 3. Olipa hyvä muistutus, kiitos! Nyt taitaisi olla aika pysähtyä telkkarin ääreen, en ole juurikaan katsonut televisiota sitten kevään. Tuo sarja on niin mielenkiintoinen, etten halua nimittäin jäädä siitä paitsi.
  Leppoisaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tanskis on kyllä tosi mielenkiintoinen. Ensimmäinen jakso tältä tuotantokaudelta oli ainakin hyvä!

   Poista