Rakkautta ja maan antimia

Rakkautta ja maan antimia
Hehku

torstai 5. huhtikuuta 2018

5x3 hyvää asiaa!


Tänään, torstai-päivänä, syötiin paistettua riisiä ja salaattia. Tähderuokaa...

 Olen saanut 5x3 hyvä asiaa -haasteen kahdeltakin taholta; Merikapteenin vaimo -blogin Ninalta ja Kotoisaa arkea -blogin Heliltä . Kiitoksia hurjan paljon haasteesta!


Tässä nyt on ollut kaikenlaista ja en ole haasteeseen ehtinyt vastaamaan. Ja jotenkin ajattelin, että odotan jotain vähän spesiaalimpaa päivää. Tuntuu tyhmältä, kun ei tavallisessa työarkipäivänä ole mitään erikoista. Booring!
Mutta sitten ajattelin, että täytyyhän minun ihan tavallisessa työpäivässä olla jotain hyvääkin. Edes ne kolme asiaa! Ja eikä niitä edes loppujen lopuksi tarvinnut edes yhtään miettiä!

Kolme hyvää asiaa tässä päivässä:

Kuva viime vuodelta, viikolta 9. Ei ollut paljon lunta, ei!

 • Oltiin Beiben kanssa pitkästä aikaa ihan samassa vuorossa ja päästiin kulkemaan työmatka yhtämatkaa, yhdellä autolla, mennen tullen.
 • Työkaverit! Tänään oli monta hauskaa hetkeä tauoilla jutustellen ja naurua riitti. Meillä on tosi kiva työyhteisö, täynnä upeita persoonia ja se on tämän rankan työn suola ja sokeri!
 • Sain koulittua taas muutamat chilit ja oltua ulkona elukoiden kanssa.
 
Oranssit Penis -chilit koulittu!Kolme hyvää asiaa minussa:


Kesäviilit tekeytymässä


 • (Sairas)huumorintaju!
 • Luotettavuus
 • Minulla on paljon perimätietoa ja -taitoa, mitä käytän elämässäni ja yritän siirtää eteenpäin.
 
Beiebn siskon muksujen kanssa tehtyjä käpylehmiä!


Kolme hyvää asiaa elämässäni:

I love this guy! <3

 • Beibe! Hän on itsensä lisäksi tuonut elämääni paljon hienoja asioita! <3
 • Ihana, ihana tyttäreni! >3 Hän on upea nuori nainen! 
 • Leppämäki! Rakastan asua maalla ja täällä!Kolme hyvää asiaa tänä vuonna:

Rakas!<3

 • Lapsenlapsen syntymä! Ihan yksi elämämme kohokohdista oli tulla isovanhemmiksi ja saada tämä ihana nökönenä elämäämme! <3
 • Tulevan suunnittelu. Koko ajan on jotain mielessä; prokkiksia, pikku reissuja, remppaa, pihasuunnitelmia... you name it!
 • Elämän perusturvallisuus!

Elämä on turvallista, kun varasto on täynnä heinää!


Kolme hyvää asiaa blogissani:


 • Käsittelen blogissani juuri niitä asioita, mitkä minua kiinnostavat. Se on minun ja meidän näköinen, enkä kysele muilta, millainen blogini pitäisi olla ja mitä asioita minun halutaan siellä käsittelevän.
 • Blogiystävät, joihin olen tutustunut tämän touhun kautta. Valitettavasti vasta virtuaalisesti, mutta on monta henkilöä siellä ruudun toisella puolella, jotka haluaisin tavata ihan livenä! <3
 • Blogini on myös päiväkirja meille itsellemme, jotta muistaisimme kuinka ihanaa ja rikasta elämää elämme. Myös päiväkirja ystävillemme, jotta he tietävät mitä täällä touhuillaan!Kiitoksia vielä kerran haasteesta, arvon Ladyt! Olipa mukava arvottaa elämänsä iloisia ja hyviä asioita. Ja huomata, että ihan tavallisessa torstaissakin on toivoa! ='DHaastan mukaan hyvän ystäväni Päpän ja kuulla, mitä hyviä asioita hän elämästään löytää!


Ja käykääpä lukemassa Vivin 5x3 ja näette samalla, miten minä olen ollut ajatuksissaan hänen lomareissullaan! ='D <3


 

18 kommenttia:

 1. Ihanat vastaukset! Ihan just sinua nämä kaikki, tuollasta positiivista ja elämästä nauttivaa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Yritän olla iloisella mielellä ja nauttia elämästä suurimman osan ajastani. Ajattelen, että asiani on hyvin ja normaaliin elämän kulkuun kuuluu huolia ja surujakin. Pidän siitä, että elämä rullaa eteenpäin, vaikka mitä sattuisi. Siitä huomaa tämän maailman jatkuvuuden!

   Poista
 2. Ihania vastauksia todella! Blogin kuuluu ollakin kirjoittajansa näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! <3 Minusta on todella kivaa, että blogiani käydään lukemassa. Ajattelenkin aina, että täällä käy sellaisia lukijoita, jotka pitävät kirjoitustyylistäni ja tarinoinnistani. Mutta kyllä minä kirjoitan myös itselleni. Tämä on hyvää muistutusta itselleni siitä, että elämässäni tapahtuu todella paljon. Välillä surkuttelen, että tämä elämä on vain sellaista tasaista ja arkista puurtamista. Mutta kun selailee omia, vanhoja postauksiaan, niin huomaa paljon tapahtuneen! =D

   Poista
 3. Olipa kiva haaste ja ihanasti vastasit kaikkiin kohtiin .Elämä on rikkaus arkenakin. Hyvää loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli hauska haaste!

   Arki on elämän perusta!

   Ihanaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 4. Kiva haaste ja vastaukset vasta hyviä olivatkin. Liian harvoin kirjaamme elämämme hyviä asioita. Ei niiden tarvitse olla isoja ollakseen merkittäviä ja tärkeitä.
  Arvostan sitä, että teet juuri sellaista blogia, jollaista itse haluat kysymättä ohjeita ja mielipiteitä muilta. Sen aistii ja siinä varmasti syy, miksi blogiasi luen.
  Mukavaa viikonloppua sinulle sinne Leppämäkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kiva haaste ja hyvä muistutus itse kullekkin elämän iloista ja hyvistä asioista!

   Joillekkin varmaan sopii tapa kysellä lukijoiltaan, mistä he haluaisivat bloggaajan kirjoittavan. Toki minullekkin saa ehdottaa aiheita, jos jokin minun/meidän elämässä kiinnostaa. Voisin vaikka sellaisen postauksen tehdäkin. Tietysti yksityisyyttämme johonkin pisteeseen saakka kunnioittaen! ;D

   Kiitos kauniista sanoistasi! Minä pidän myös tosi paljon sinun blogistasi ja jutuistasi! =D

   Leppoisaa viikonloppua sinnekkin!

   Poista
 5. Kiitos ystäväiseni. Haaste otettu vastaan. On kiva aina lukea sun kirjoituksiasi. Jos ei sitä nyt ihan joka viikko soitella, niin näin ainakin tiedän mitä teille kuuluu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että tartuit! <3 Ja on ihanaa, että soittelet! Minä olen niin huono tarttumaan luuriin soittamistarkoituksessa, että on hyvä että olet aktiivisempi!

   Poista
 6. Aww, ihania hyviä juttuja, kiitos postauksesta <3

  VastaaPoista
 7. Hehe!! Arvasin, että ihastuisit niihin.
  Harmi vaan, ne oli tuhkakuppeja. Olisin saattanut ostaakin, mutta tuohono tarkoitukseen - ehei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanan värikkäitä!

   Itselläni on yksi kallotuhkakuppi. Se on sellainen valurautainen ja ihan on koristeena.

   Poista
 8. Ihana postaus! Tämä on kiva haaste. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Ihanat vastaukset ja just näin, jokainen tekee omassa blogissa mitä huvittaa ja tätä yritän aina itsellekin muistutella, kun anot käy kyykyttämässä. :) Täällä ja persoonastasi tulee aina hyvälle mielelle ja ihana tuo, kyllä jokaisesta päivästä varmaan löytyy 3 hyvää asiaa, kun oikein puntaroi ja tätä pitäisi harjoittaa muutenkin.

  Kivaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja näinhän se menee! Jokainen muokkaa blogiaan oman mielensä mukaan. Tottakai lukijat ja seuraajat ovat tärkeitä, mutta uskon lukijoiden lukevan just niitä blogeja joista pitävät. Tuskin kukaan alkaa jotain blogia lukemaan ja sitten vaatimaan bloggaajan kirjoittavan niistä aiheista, mikä lukijaa kiinnostaa.

   Meikäläisen blogi ei ole lähellekkään niin suosittu kuin sinun ja olenkin aikas hyvin noiden anojen ilkeämielisiltä viesteiltä.

   Ja kyllä, pakko myöntää, että jokaisesta päivästä löytyy aina jotain hyvää. Vaikka olisikin ollut ihan kökkö päivä!

   Mukavaa viikkoa sinullekkin! <3

   Poista