Rakkautta ja maan antimia

Rakkautta ja maan antimia
Hehku

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Ihanaa Äitienpäivää kaikille!

Ruusuja tyttäreltä!
Kyllä meitä äitejä on tänään hemmoteltu, jo säidenkin puolesta! Täällä itä-Pirkanmaalla ainakin on aurinko lämmittänyt ihanasti ja olenkin jo saanut laitettua vihannesten siemeniä maahan. Olikohan liian aikaista? No aika näyttää!
Äitienpäivä ei enään ole minulle niin tärkeä juhla. Tytär on aikuinen, oma äiti on kuollut jo 15 vuotta sitten ja anoppikin muutamia vuosia sitten. Kyllä meillä silti äitienpäivänä syödäään jotain spessua ja kakkuakin on. Mutta ei enään tarvitse leikkiä nukkuvaa aamulla ja kyläilyrumba on taakse jäänyttä elämää. Josko sitten, kun minusta tulee, toivottavasti, joskus mummu. Ja tyttärestäni äiti.

Äitienpäivä lounas ja -lahja!
Tytär ja Beibe muistavat minua aina jollain pienellä lahjalla. Usein olen saanut jonkin kasvin puutarhaan. Tänä vuonna sain radion. Olin sellaista himoinnut pitkään. On mukavaa kuunnella ratskaa pihahommia tehdessä. Oikein hienon radion sainkin. Tyyliä retro!

Isältä ja veljeltä. Pinkki krysanteemi!
Isäni ja veljeni tulivat syömään meille. Mukavaa, näemme liian harvoin. Ihanaa rupatella niitä näitä,  istuskellella ulkona, syödä hyvin ja juoda kakkukahvit päälle.


                                                 MAKOISAA ÄITIENPÄIVÄÄ!

3 kommenttia:

  1. Oikein sydämellistä äitienpäivää ja on kyllä asianmukaiset herkut. Nam. <3 Radio on viimeisen päälle magee <3

    VastaaPoista
  2. Pähee radio! Hyvää äitienpäivää sinnekin! :)

    VastaaPoista