Rakkautta ja maan antimia

Rakkautta ja maan antimia
Hehku

maanantai 18. toukokuuta 2015

Paluu ihanaan arkeen!


Palasin myöhään lauantaina Virosta. Olin kolme päivää reissussa ja se on paljon immeiselle, joka matkustaa tosi harvoin. Olin aivan uupunut!
Se hyvä puoli matkustamisessa on, että kun tulee takaisin kotiin, tajuaa, kuinka hienoa on olla kotona. Maailmassa ei voi olla parempaa paikkaa!

Yöllä kotona odotti lämmitetty ulkosauna. Löylyt, yksi olut virvokkeeksi ja omaan sänkyyn nukkumaan. Rakkaan viereen, jota on ollut hirvittävä ikävä. Elämän pieniä onnen hetkiä.


Olen luonteeltani erittäin sosiaalinen ja nautin ihmisten seurasta. Mutta suurimman osan ajastani haluan koteloitua läheisteni kanssa kotiin. Kulkea omassa, pienessä maailmassani ja olla ihan hiljaa. Sitten taas jaksan olla oma, ihana ja iloinen itseni! ;)


Reissu oli antoisa. Kaikki sujui hyvin. Hotelli on laadukas ja kukkamarkkinat maineensa veroiset.  Sunnuntain vietinkin istuttaen hankintojani apinanraivolla. Matkaan tuli kaikkia kivoja juttuja, joista sitten lisää tuonnenpana.


Mutta matkaakin hienompia kokemuksia on kuitenkin kotona koetut jutut. Kuten se, että "metsäpuutarhassa" kukkii mustikat täyttä päätä. Ja pörriäsiäkin näkyi! Piirakka-aineet tulossa kymmenen metrin päässä talosta.

Sydäntäni lämmitti myös kotiin palatessani, yhdeksän pientä untuvapalloa. Loputkin tiput olivat kuoriutuneet. Beibe ja tytär olivat niitä hoitaneet upeasti! Maanantaina aamulla, varttia vaille viisi, kello herätti. Väsytti. Vaatteet päälle ja aamupalalle. Tallille viemään elukat ulos ja heittelemään sonnat. Kanoille ruuat jne. jne.
Hieman ennen kahdeksaa ajelin kohti työpaikkaa. Olo oli onnellinen. Ajattelin, kuinka kivaa oli käydä reissussa. Mutta kyllä se on se arki, joka saa ihmisen onnelliseksi. Ainakin minut!

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin, kiva kuulla että reissu meni hyvin! Ja olet kyllä niin oikeassa arjesta onnellistuttajana! :)

  VastaaPoista
 2. Tiedätkö Marketta, kuulostat aivan meikäläiseltä. Reissussa on kivaa, sitten sitä on puhki ja koti on paras kotikolo, oma pesäpaikka ja minäkin käytän aina tuota sanaa koteloidun. Kotona kerätään voimia ja koteloidutaan ja taas jaksaa. :) Niin samaa.

  Voi mitä ihania pieniä palleroita teille on syntynyt <3 Hih ja nauratti tuo istuttaminen apinanraivolla. Oot mahtava. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi pienet pallerot pitävät ihan hirvittävää möykkää meidän ulkoeteisessä. Piipittävät niin pirusti. Toivottavasti kasvavat pian ja kelit lämpiävät, että saan ne ulos ja kanalaan.
   Yleensä kun ostan jonkun kasvin meille, mulla ei ole hajuakaan mihin sen laitan. Nyt minulla oli selvät sävelet ja rehuille paikat valmiiksi mietittynä. Joten apinanraivolla meni taimet multiin! ;)

   Poista
 3. Kiva kuulla, että reissu meni hyvin.

  Ihania pikkutipuja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Reissu oli ihana ja niin ovat tiputkin!
   Nyt kun kerkeis vaan laittaan reissujutttua kehiin!

   Poista