Rakkautta ja maan antimia

Rakkautta ja maan antimia
Hehku

sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Viikkonäkymiä 3/52

VIIKKO 3

Alkuviikosta olikin aikas myteriä! Pakkasta oli sellaset 6-9 astetta ja ihan hirvittävä tuuli. Oli tosi kylmää, eikä nokkaansa viittinyt ulos laittaa kuin ihan pakosta!

Loppuviikosta onkin ollut ihan luxuskelit! Pakkasta on ollut ihan saman verran kuin alkuviikostakin, mutta on ollut ihan tyyntä. Lunta sateli sellaiset 15 senttiä yhteensä parina päivänä ja taas on ollut niin kaunista että!

Ihan loistavat ulkoilukelit ja onkin tullut käytyä koiran kanssa kävelyllä ja viikonloppuna lumikenkäilemässä. Mä niin nautin tälläisestä talvesta!

Piha nyt näyttää aikaslailla samalta kuin viime viikolla, lunta vain tullut lisää.

Lauantai 19.01.2018 klo 15.30, pakkasta -6 astetta, tyyntä.

Ensi viikoksi on luvattu aluksi kiristyvää pakkasta ja sitten pitäis lauhtua ihan plussalle. Toivottavasti ei ihan vesikeleiksi heitä!

8 kommenttia:

 1. Tuuli kiristikin pakkasen aika purevaksi, onneksi keli tavallaan lauhtui kun tuuli tyyntyi. Tällainen rapsakka pakkaskeli ja puhdas lumi ovat aika ihania, vaikka talvesta en tykkääkään mahdottomasti. Vesikelejä en kaipaa. Hienot sinisen hetken kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, miksi niin tälläisestä kunnon talvesta pidän, koska olen tosi kova palelemaan! Ja pakkaset tuovat lisähommia elukoiden ja talon lämmittämisen kanssa. Mutta jotenkin tälläinen kauneus saa mielen iloiseksi!

   Poista
 2. Hienoja kuvia sinisestä hetkestä. Niin tekin saitte lunta. Kyllä talvinen maisema on kaunis. Meillä on nyt pakkasta 13 astetta. - Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, lunta on jo pelloilla sellaiset puoli metriä. Että ihan kivasti!

   Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 3. Tänään on ollu ihana keli täälläkin. Oli mukavaa käydä lenkillä koiran kanssa, pakkasta oli -10 astetta ja pikkuisen jotain hitusta sateli. Just hyvä talvikeli!! Mäkin toivon, ettei tulis vesikeliä ja pääkalloteitä sen tien, nyt on ollu niin kiva kun ei ole liukasta.

  Mukavaa uutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on ihanaa käydä kävelyllä, kun ei ole liukasta! Toivottavasti ei tulekkaan!

   Kivaa viikon alkua teillekkin!

   Poista
 4. Oi miten siellä on kaunista ja niin paljon lunta! Toivotaan niin kovasti ettei ne plussakelit veisi kaikkia lumia taas mukanaan, on niin paljon kauniimpaa talvella kun on lunta:) Pieni pakkanen on oikein sopiva kävelylenkille, piristää kivasti! Ihanaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi kaunista! Kyllä sitä vielä sopisi talvea pidellä ja lunta ihailla. Ei tarvitsisi sulaa, koska ei se kevät kuitenkaan sieltä sen aiemmin tule!

   Mukavaa alkuviikkoa sinnekkin!

   Poista