Rakkautta ja maan antimia

Rakkautta ja maan antimia
Hehku

sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Arkikuvia 29/52

VIIKKO 29

"Chili, lehtisalaattia, lehtikaalia ja persiljaa"


Nyt alkaa viimeistään olemaan sitä aikaa, että kasvimaalta saa päivittäin jotain ruokapöytään. Salaattivihanneksia, kuten lehtisalaattia, jääsalaattia, mizunaa, viinisuolaheinää ja lehtikaalia, ollaan mukutettu jo toista kuukautta.

"Pikku-kesäkurppa, valkosipulin kukintoja ja retikkaa"


Mutta nyt on sipulit ja, uskokaa tai älkää, perunat alkaneet kasvattamaan kokoa siihen malliin, että niillä ollaan herkuteltu.

"Sipulia, harvennusporkkanoita ja omia mommoja! <3"


Asiat voisivat olla huonomminkin ja arkiruoka kurjempaa. Vai mitä?

"Aah, nams ja lurpsis!"

4 kommenttia:

 1. Olet onnistunut hyvin kasvimaan kanssa eli hienoa satoa saat. On niin kiva kun voi hakea omalta kasvimaalta raikasta syötävää. Nuo perunat ovat kyllä aika upeita. - Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kasvimaa palkitsee nyt raatajaa! Noista perunoista olen ihan innoissani! Niin monen epäonnistuneen vuoden jälkeen sato näyttäisi olevan hyvä!

   Mukavaa iltaa sinullekkin!

   Poista
 2. Tämä on kyllä ihan parasta aikaa! Päivän ruokalistan mietintä lähtee siitä, mitä kasvimaalta olisi tänään saatavissa. Useimmiten ainakin salaattia ja kesäkurpitsaa, ja sitten jotain siihen lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raadanta alkaa tuottaa tulosta, vaikka välillä on ollutkin fiilis, että tuleeko satoa lainkaan. Kelit kun ovat olleet mitä ovat!

   Poista