Rakkautta ja maan antimia

Rakkautta ja maan antimia
Hehku

lauantai 1. heinäkuuta 2017

Arkikuvia 26/52

VIIKKO 26

Lomat on lusittu ja paluu työarkeen alkaa. Nyyh! Se tarkoittaa myös sitä, että arkielämä jatkuu taas hajuttomana, koruttomana ja muutenkin meikittömänä.
Me molemmat kun ollaan siellä elintarviketeollisuuden parissa töissä, me emme saa käyttää mitään koruja työaikana. Emme myöskään kynsilakkaa, geelikynsiä tms., irtoripsiä tai ripsenpidennyksiä, emme mitään!
Mulle ottaa kaikista kovimmalle se, etten voi käyttää korviksia. Ne on kuuluneet minun identiteettiini ihan kakarasta. Voisinhan minä ne aina laittaa takaisin työpäivän jälkeen, mutten jaksa sitä ruljanssia. Olen sitten ennemmin ilman ja laitan ne korvaan, kun johonkin on menoa. On tässä elämässä muutakin tekemistä ihan tarpeeksi, kuin jatkuva korviksien edestakaisin vekslaaminen!

"I love wear earings!"


Meikata nyt saa. Ihan sellainen siisti perusmeikki sallitaan. Jos ei ole vaaraa, että naamasta rapisee mitään tuotteisiin.
Hajusteet ovat myös kiellettyjä. Joten aikas naturellina lähdetään taas tähän ns. normielämään!
Välillä kyllä suoraan sanoen ketuttaa, että työ määrittelee niin paljon millainen pitäisi olla. Beibeä se ei niin haittaa, koska hän nyt ei koruilla koreile, eikä meikkaile. Mua kyllä välillä kyrsii, varsinkin näin lomien jälkeen, kun on saanut maistaa hieman "vapautta". Mutta pian sitten kuitenkin alistun taas hajuttomaan, mauttomaan ja neutraaliin elämäämme!

6 kommenttia:

 1. Juurikin näin! Ihan sama juttu...sen takia mietintämyssy olikin päässä ihan totaalisen alanvaihdon suhteen. No, enpä muutenkaan pahemmin esim. meikkaa, mut olishan sitä nyt vähäsen voinut...

  VastaaPoista
 2. Korviskielto??? Uskomatonta.
  Mä pystyn ymmärtämään meidän hoitsujen kiellon limakalvoläväreille (joita niitäkin tosin porukalla on, eikä kukaan niihin puutu), mutta että korviskielto??
  Ei kait ne sieltä hatun (?) alta minnekään itsestään putoile.... ja kukapa niitä korviaan käpälöisi kesken työnteon?
  HÖH!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korut voivat pudota tuotteisiin ja ovat epähygienisiä. Kyllä mää ymmärränkin asian, mutta aika-ajoin ottaa päähän kun joku muu määrittelee millainen sinun pitäisi olla!

   Poista
 3. No voi hööh, juu ei naiseutta tue tuo kyllä ja korvisten vensklaaminen on taatusti ärsyttävää. Ymmärrän meinaan tunteen, vaikka on yhdet reiät vaan korvissa, niin en silti jaksa niitä venksluttaa, joten liekö ummessa jo. Omat korvareiät laitatinkin vasta 33veenä, joten oisko vaan niin, ettei ole minun juttu sitten. Zemppiä töihin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä taas kun korvikset on ollut reilun kuukauden korvassa, on niihin niin tottunut. On kuin lähtisi ilman housuja liikkeelle! ='D

   Kiitti zemeistä, niitä tarvitaan! =)

   Poista