Rakkautta ja maan antimia

Rakkautta ja maan antimia
Hehku

perjantai 10. helmikuuta 2017

Arkikuvia 6/52. Ja Sohvaperunat tulevat taas!

VIIKKO 6

"Uutisista, hyvää päivää!"

Uutiset... niitä Leppämäessä katsotaan arkisin. Työvuorojen niin salliessa, aamupala syödään yläkerrassa Ylen Aamutv:n parissa. Onhan se kiva tietää, mitä maailmalla on yö aikana tapahtunut. Jos on liian aikaista Aamutv:lle, uutiset katsotaan TekstiTv:stä.
Illalla viimeistään telkku avataan ja katsotaan puoli yhdeksän uutiset. Ja aina ne Ylen uutiset! En edes muista, koska olisimme katsoneet Kymmenen Uutisia.
Uutisten katselu rajoittuu aikaslailla arkeen. Viikonloppuisin elämme uutispimennossa. Olemme tv-uutisten aikaan yleensä tekemässä jotain muuta. Ulkoilemassa, saunassa tai sitten tuijotetaan jotain elokuvaa.
Monesti on maailman suuret katastrofit ja terrori-iskut tulleet meidän päivänvaloon vasta maanantaiaamuna.

On muutamia harvoja tv-ohjelmia mitä me katsotaan. Tanskalainen maajussi nyt tietenkin keskiviikkoisin! "Pitääkö olla huolissaan" on ainut ohjelma, mitä katsotaan mainoskanavilta säännöllisesti. Pidetään siinä olevien kirjailijapanelistien huumorista.
Mutta tänään alkaa Sohvaperunoiden uusi kausi! Siinä eri puolella Suomea asuvat ihmiset arvioivat viikon aikana esitettyjä tv-ohjelmia. Ei kuulosta hauskalta, mutta on!
Sohvisten vanhoja jaksoja on nähtävissä Yle Areenassa. Käy tutustumassa, jos Sohvaperunat ei ole sinulle ennestään tuttu ohjelma.

Kuvahaun tulos haulle yle sohvaperunat
Sohvaperunat 10.2.2017 TV 2 klo 21.00

8 kommenttia:

 1. sohvaperunat -ohjelma on minulle ihan uusi tuttavuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katso ihmeessä ja tee omat johtopäätöksesi!

   Poista
 2. Jostain syystä en minäkään ole sohvaperunoita katsonut. Noin viikon uutisia olen katsellut monesti ja Uusi Päivä on ajankohtaisohjelmien kanssa lemppareita. En jaksa monesti samoja jauhamisia katsella niissäkään, esim trumpista keskusteluja joka päivä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Noin viikon uutiset on hyvä! Sitä tulee joskus kattottua, mutta se tulee ton Pitääkö olla huolissaan -ohjelman kanssa samaan aikaan. Sunnuntaiuusintana sitten katson, jos muistan!

   Poista
 3. Mä joskus katoin tuota sohvaperunat-ohjelmaa. Ei ollut oikein mieleinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvikset jakaa mielipiteitä! Töissä keskusteltiin siitä viime tuotantokauden aikana. 50/50 oli kyllä puolesta ja vastaan. Mutta niinhän se tuppaa olemaan vähän kaiken kanssa! Meikäläisten sairaaseen huumoriin toi uppoaa hyvin!

   Poista
 4. Tunnen aika ajoin ihan huonoa omaatuntoa kun en koskaan (kirjaimellisesti koskaan) avaa telkkaria. Toisin sanoen, en tiedä kukkuakaan mitä maailmassa tapahtuu ja miten se makaa. Sitten jossain potilashuoneessa hihkuu just aamu-TV ja jämähdän sinne aivan innoissani seuraamaan jotain keskustelua.....
  Silloin kun lapset oli pieniä, oli tapana avata aamu-TV taustalle ja kuulin tosiaan aina uutiset. Mitähän sitten tapahtui? Ruuhkavuodet? Laiskuus? Liian monta kaukosäädintä ja härpätintä, joiden yhteensovittamista en jaksa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai television katsomattomuudesta tarvitse huonoa omaatuntoa tuntea? Eihän telkun katsominen mikään välttämättömyys ole. Toisaalta on ihan puhdistavaakin, ettei ole niin kiinni maailman menosta. Joskus menee päivätolkulla, ettei ehdi muuta katsomaan kuin nuo uutiset. Välillä vähän harmittaakin, kun sieltä tulee sellaisia oikeastikin kiinnostavia ajankohtaisohjelmia ja dokkareita.

   Poista