tiistai 15. elokuuta 2017

Kekseliäs nikkari tv:ssä!

Kuvahaun tulos haulle kekseliäs nikkari

Koska kesällä ei niinkään ehdi tv:tä töllöttää, meinasi ihan mennä kiva sarja ohi suun. Vai pitäisikö sanoa silmän? 😆
Sattumalta huomasimme Yle Areenasta sarjan "Kekseliäs nikkari". Se tulee TV 2:sta maanantaisin klo 14.15. Jaksot ovat katsottavissa Areenassa 30 päivän ajan. Harmittavasti pari jaksoa on jo mennyt pois, mutta muutamia jaksoja on vielä katsottavissa.

Sarja kertoo Norjalaisesta lapsiperheestä, jotka asuvat vanhalla pientilalla. Perheen isä Erik on kekseliäs ja taitava. Hänen haaveensa on rakentaa keksintöjä täynnä oleva "ihmemaa", jossa heidän perheensä elelisi jollain tasolla omavaraisesti. Hänen isoisänsä on ollut keksijä ja Erikin esikuva.

Sarjassa onkin rakenneltu imuri lattialla lojuville legoille, hammastahnapuristin ja muitakin hauskoja arkea helpottavia juttuja.
Suurin haave hänellä on rakentaa haaveilutorni ladon katolle. Haave meinaa kuitenkin tyssätä kunnan byrokratiaan.
Perheen äiti haaveilee puolestaan toimivasta keittiöstä. Nähtäväksi jää, saako hän sellaista perheen isän touhutessa ihan muita juttujaan!
Perhe hankkii myös kotieläimiä, muokkaavat kasvimaita ja istuttavat kaloja lampeensa.

Sarja on mukavaa ja lämminhenkistä katseltavaa. Suosittelen! Yksi jakso kestään n. 40 min, joten sen voi katsella helposti kahvitaukoa pitäessään puutarhahommista!

Kekseliäs nikkari Yle 2 maanantaisin klo 14.15 ja YLE Areenassa.

4 kommenttia:

  1. Minä olen katsonut tuota sarjaa ja samoin Vanhasta uudeksi kierrätys-idea ohjelmaa....hyviä molemmat :)

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoista. Nuo omavarais-jutut aina kiinnostavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon tulee tuollaisia mielenkiintoisia ohjelmia Tanskasta, Ruotsista, Norjasta ja Englannistakin. Koska Suomessa tehdään vastaavia, ei kaupallisia ohjelmia? Kysyn vaan!

      Poista