Rakkautta ja maan antimia

Rakkautta ja maan antimia
Hehku

perjantai 22. kesäkuuta 2018

Tuulista, sateista, mutta mukavaa juhannusta!Perinteinen juhannussää on "hellinyt" meitä oikein kunnolla! Lunta ja räntää odotellessa....

Juhannusruusu kukki meillä tosi aneemisesti tänä vuonna ja kuihdutti jo kukkasensa. Mutta Valamonruusu on kukassa ja tuoksuu aivan huumaavalta. Tosin myrskytuuli repii terälehtiä siitä ja maa sen ympärillä on ihan punaisenaan niistä.


Meidän jussinviettoon kuuluu kotonaoloa pääosin kaksin. Tosin tyttären porukka tulee aattona ja jää yöksi. Ihana, ihana Kuukuna tulee mummun ja papan pusuteltavaksi! <3


Saunaa lämmitellään ja yritetään grillatakin, jos sää sen sallii. Jotain juhannusjuomaa nautitaan ja pikku hommia ehkä ulkona tehdään.
Ihanaa, että saimme jo uuttaperunaa omasta kasvilavasta. Maistuivat kyllä ihan taivaallisilta!

Ihan vain voita, silliä ja sillinsuolavettä lisukkeeksi!

Ihanaa, rentouttavaa ja rakkauden täyteistä juhannusta teille kaikille!


14 kommenttia:

 1. Hyvää juhannusta sinnekin! Täällä tuulee tosi kovaa ja hitsi vieköön, meillä lentää varttikatosta palasia irti... Saa nähä mitä tästä vielä seuraa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua ! Toivottavasti ei tuuli koko kattoa vie ! 😨

   Poista
 2. Hyvää juhannusta! Täälläkin puhaltaa oikea myrskytuuli

  VastaaPoista
 3. Täälläkin on syöty jo omia perunoita, olivat niin herkkua voinokareen kanssa!
  Ihanaa kun isovanhemmat saavat pikkuisen helliteltäväksi ❤️
  Tuntuu että lumi ja räntä vielä puuttuvat, mutta toivottavasti ei! Tuuli on kyllä ihan mahdoton ja välillä täällä on sähköt poikki. Mutta nautitaan silti juhannuksesta, eli toivottelen oikein mukavaa juhannusta teidänkin väelle.

  VastaaPoista
 4. Hyvää juhannusta. Täällä lähes myrskyää ja välillä satelee.

  VastaaPoista
 5. Vietämme miehen kanssa tämän juhannuksen kaksin. Juhlistamme juhannusta lähinnä savustamalla kalaa ja syömällä sitä uusien perunoiden kanssa. Mies on onnessaan, kun saa rauhassa katsoa futiskisoja telkusta. Täällä sataa vaakatasossa ja tuulikin taitaa olla myrskyluokkaa. Valamonruusu on kukkinut viime päivät runsaana, mutta nyt sen terälehdet taitaa olla pitkin nurmikkoa.
  Mukavaa juhannusta ja Kuukunan pusuttelua sinulle!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille juhannuksen toivotteluista!

  VastaaPoista
 7. Ihanat kuvat♥ Kivalta kuulosti! Tällä riepoo oikein kunnolla tuuli ja vettä ropsii vähän väliä.. kylmä on hyrrr:) Leppoisaa juhannusta sinne teille♥

  VastaaPoista
 8. Samoin teille koittakaahan tarjeta! 😂

  VastaaPoista
 9. Kyllä niin ihana Juhannussää on ollut, onneksi ei ukkosta, räntää ja rakeita ole tullut toistaiseksi! Upeat uudet perunat teillä herkkuna ja kyytipojaksi ei muuta tarvitakaan kuin silliä ja voita, nam! Ihanaa, että pääsette Kuukunaa pusuttelemaan, voiko ihanammin Juhannusta enää viettäkään.

  Siis nautinnollista Juhannusta sinne teille Leppämäkeen!

  VastaaPoista
 10. Tosi vaihteleva sää on ollut täällä, vuoroin sataa kaatamalla ja pian taas aurinko paistaa. Ihanaa juhannuksen aikaa kelistä huolimatta!

  VastaaPoista
 11. Ihanaa Jussia teille molemmille tahoillenne ! 😃

  VastaaPoista