Rakkautta ja maan antimia

Rakkautta ja maan antimia
Hehku

torstai 30. marraskuuta 2017

Pieni kurkistus tämän vuoden äitiyspakkaukseen ja muistakaa osallistua Kamala Luonto -joulukorttiarvontaan!Kerroinkin viikolla 40 ,että meistä tulee isovanhemmat ensi vuoden maaliskuussa. Olemme ihan onnessamme!
Tuossa jokin aikaa sitten, tulevat vanhemmat ilmoittivat poikavauvan olevan tulossa. Meille sukupuolella ei ole väliä, kunhan vain tyttären loppuraskaus ja synnytys menisi hyvin.

No, viime viikolla tytär pisti viestiä, että äitiyspakkaus oli tullut postissa. Minullahan tuli ihan mieletön tarve päästä hiplailemaan sen sisältöä ja tytär tulikin viikonloppuna käymään pakkauksen kanssa.


Olinkin unohtanut yli kahdessakymmenessä vuodessa, kuinka paljon tavaraa ja vaatteita äitiyspakkaus sisältääkään!


Aivan ihanan värisiä vaatteita! Paljon harmaalla ja valkoisella pohjalla, mutta myös kirkkaita värejä oli käytetty. Pahoittelen hämärässä otettuja kuvia. Värit ovat todellisuudessa kirkkaampia ja raikkaampia!

Vävyn silmään osa vaatteista näytti tyttömäisiltä. Mutta kyllä pojillakin värejä voi käyttää!


Oli ihanaa päästä hipelöimään pieniä vaatteita! Nyt viimeistään alkaa tuntumaan todelta, että meistä on tosiaan tulossa mummu ja pappa. Ja tyttären vatsakin on niin kauniisti pyöristynyt!


Loppuun muistutus Kamala Luonto -joulukorttiarvonnasta. Siihen pääset osallistumaan tästä . Osallistumisaikaa on ensi viikon maanantaihin 4.12. klo 16.00 asti.

Paljon olettekin jättäneet ihania kommentteja joulutervehdyksien lähettämisestä! Kiitos niistä ja moni Teistä on liittynyt blogin seuraajiksikin. Olen tosi iloinen siitä!

Mukavaa torstai-iltaa ja hei, huomenna alkaa viikonloppu!

10 kommenttia:

 1. Oih..nuo paketit on ihania hypistelypaketteja:) Paljon mahtuu yhteen pakettiin ja kivan värikkäitä ovat vaatteet! Jännittävää odotusaikaa koko perheelle♥ ja mukavaa marraskuun viimeistä iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ja on täytynyt hillitä itseään kaupoilla vauvanvaatteiden kanssa. Yhdet pikku pöksyt olen ostanut. Että hyvin olen hallinnut itseäni! ='D

   Mukavaa joulukuun alkua!

   Poista
 2. On ne pienet vaatteet kyllä niin ihania! ❤ Mukavaa odottelua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki pieni on suloista! Eipä tuollaiset trikoopöksyt kokoa xxl niin söpöt ole! ='D

   Kyllä odottavan aika on pitkä!

   Poista
 3. Kauniita ja tosiaankin raikkaita vaatteita. Ymmärrän hyvin intosi päästä hiplaamaan pakkauksen sisältöä. Aikanaan omia lapsia odottaessa äitiyspakkauksia odotti innolla ja taatusti sama toistuisi mummutilanteessa.
  Onnellista odotusta tuleville isovanhemmille ja vanhemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo äitiyspakkaus on ihan mahtava juttu odottaville perheille! Siinä on melkein kaikki, mitä vauva kotiin tultuaan tarvitsee.

   Kiitos, kyllä tämä on hienoa aikaa elämässämme!

   Poista
 4. enpä ole tiennyt, että siinä on noin paljon tarvikkeita. Onnellista odotusta koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kattava paketti uudelle perheenlisälle. Ja vaatteet ovat laadukkaita kotimaisia vauvanvaatteita.

   Poista
 5. On ne kyllä hienoja ja kivoja hiplattavia...melkein muistuu omat paketit mieleen, vaikka onhan niistä aikaa. oispa se kiva päästä mummuksi joskus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä jotenkin tuli aikamatka tilanteeseen, missä sai oman paketin pöyhittäväksi! Ihania ja laadukkaita tarvikkeita tulevalle perheenlisälle. Tyttären kanssa naurettiin, että vauvaharja on ihan samanlainen kuin hänellä on ollut. Tai minulla! Se ei juurikaan ole vuosien varrella muuttunut.

   Kyllä sitä tuntee itsensä etuoikeutetuksi, kun saa tälläisenkin vaiheen elämässään kokea!

   Mukavaa joulukuun alkua sinulle!

   Poista