Rakkautta ja maan antimia

Rakkautta ja maan antimia
Hehku

perjantai 22. joulukuuta 2017

Arkikuvia 51/52

VIIKKO 51

Aamulehdestä bongattu otsikko. Kohti valoa käymme... ehkä!

Tämä viikko on mennyt vähän samoissa merkeissä kuin edellinenkin; joulua odotellessa. Talvipäivänseisauskin osui tälle viikolle ja lupaus päivien pitenemisestä on annettu!

Viikkoon on mahtunut herkuttelua. Töissä broilerkasvattajat tarjosivat meille täytekakkukahvit. Kakku oli törkeän hyvää! Ja lisäksi se oli kaunis katsellakkin.Eipä ole paljon tarvinnut suklaatakaan kotiin ostaa, kun joku on jatkuvasti tarjonnut karkkia töissä. Lisäksi lahjapakettien mukana on tullut suklaata. Kyllä sitä saa nyt syödäkseen koko vuoden edestä!

Karkkikulho on ollut töissä täynnä lähes päivittäin!

Sama peli jatkuu kotona! ='D

Lahjojen kanssa on ollut kotona aikas tohinaa! Beibe on savustellut kylmäsavulohta, minä olen kutonut viime hetken sukkalahjoja ja leiponut leipiä ja kakkuja.

Päättelyä vaille valmiit!

Maustekakkua ja saaristolaislimppuja paketteihin!

Onneksi Mauri auttaa tiskaamisessa!

Yö unet on jääneet aikas vähille ja väsymys on ollut kovaa meillä molemmilla. Tonttuilu on tosi kivaa, mutta kyllä sekin voimille käy!
Siksi varmasti odotetaankin joulunpyhiltä lähinnä näitä ylimääräisiä vapaapäiviä, jotta saa nukkua ja levätä. Ihanaa, kun vaan saa olla!

Tämä on rankkaa aikaa tontuille! ='D

Minä olen ollut jo pari päivää flunssainen ja olo on ollut aikas kurja. Poskiontelot on tukossa ja kurkkua kirveltää. Jalat on ihan poikki!
Tänään töistä päästyäni oli ihan pakko ottaa vähän Panadolia ja kuumaa glögiä ja mennä sohvalle pötkölleen. Päätin kyllä tänään töissä, etten jaksa kiukutella tästä flunssasta. Ei tälle mitään voi ja saapahan nyt sitten ainakin levätä. Toivoisin vain, etten nyt ihan punkan pohjille vajoa ja ettei kuumeeksi ylly tämä tauti.

Näkymä toipilassohvalta!

On muuten hyvää glögiä; Marjatila Tyrnikan mansikkaglögi!


Saatiinhan tuossa viikolla maistaa perinteisiä adventtisohjokelejäkin! Mutta onneksi nyt on luvattu lunta ja pakkastakin lumisateen jälkeen.


Täytyy kyllä sanoa, että on tätä valkeata joulua odotettukin! Ehkä juurikin lumen vuoksi tänä vuonna joulunaika on ollutkin niin kivaa ja innostavaa. Kyllä me suomalaiset vaan sitä lunta tarvitaan siihen kunnon joulufiiliksen saamiseen!
Beiben kanssa juuri muisteltiin, kuinka viime aattona istuttiin ulkosaunassa löylyissä ja vettä satoi ihan kaatamalla. Kyllä luonto meitä nyt tänä vuonna hemmottelee valkoisella joululla!


Tuntuu ihan uskomattomalta, että ihan kohta se on. Joulu! Pari yötä enään. Ihanaa! Nyt viimeistään unohdetaan arkiset asiat ja valmistaudutaan juhlaan.


7 kommenttia:

 1. Toivotaan, että flunssa hellittää ja pääset nauttimaan joulusta.
  Oikein hyvää joulua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista! Ihanaa Joulua teille <3

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista! Ihana tiskaaja-Mauri:)

  Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 4. Voi harmi että flunssa kiusaa, toivottavasti selätät taudin ja pääset nauttimaan täysin siemauksin joulusta herkkuineen päivineen!

  Oikein ihanaa Joulua sinne teille!

  VastaaPoista
 5. Hyvää joulua teille ja pikaista paranemista. Jos suklaata uhkaa jäädä, niin voin tulla kylään. Sen jälkeen saatkin tyhjät kupit laittaa takas kaappiin ;)

  VastaaPoista
 6. Täällä on jo joulukorttimaisemat ja huomiseksi luvattu aurinkoa. Toivottavasti joululepo vie flunssaisen olon mennessään. Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille kaikille hyvän joulun toivotuksista! <3

  VastaaPoista