Rakkautta ja maan antimia

Rakkautta ja maan antimia
Hehku

torstai 22. kesäkuuta 2017

"Eihän se ole juhannus eikä mikään, jos ei lunta sada!"Näin tokaisi Beibe, kun ihan järjetön raekuuro ukkosineen yllätti hänet kesken nurmikon leikkuun.

Joo, alkaa olemaan täällä itä-Pirkanmaalla jo juhannusperinne se, että juhannuksena sataa lunta, räntää tai rakeita. Ehkä ei niin mieluinen perinne kuitenkaan!

Syreenit ja lumi maassa...

... kaksi keskikesänjuhlan varmaa merkkiä!Ei anneta tälläisten pikkuseikkojen haitata juhlaan valmistautumista. Pukeutumis- ja asennekysymys tähän tälläisiin sään ääri-ilmiöihin suhtautuminen on.
 Ja älkäähän liukastelko siellä tienpäällä kesärenkailla!


OIKEIN MAHTAVAA JUHANNUSTA KAIKILLE JA MUKAVIA KESÄLOMIA NIITÄ ALOITTAVILLE!

12 kommenttia:

 1. Teillä tuli sitten rakeita enemmän, kuin meillä eilen. Vettä sen sijaan on tullut niin paljon, että vähäksi aikaa riittäisi. Vaan, kuten sanoit, sää on asenne- ja pukeutumiskysymys. Olen joskus kummastellut, miten +10 astetta kesällä tuntuu niin paljon kylmemmältä, kuin sama lukema helmi-maaliskuussa. Johtunee niistä valtavista odotuksista, mitä kesäsäälle lataamme. Paras huomenna laittaa lämmin takki päälle ja villasukat jalkaan. Jos niistä joutuu jotain vähentämään, voi tuntua aika voitokkaalta.
  Oikein mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin illalla kalassa ja lämpöä hurjat 8 astetta kun rantauduttiin. Oltiin ihan jäässä! Juurikin tuota samaa ihmeteltiin, että miten paleltiin paljon enemmän nyt, kuin talven pilkkireissuilla. Näpit olivat vielä kotonakin ihan tunnottomat ja talvella pilkittiin ilman hanskoja, vaikka pakkasta oli toistakymmentä astetta.

   Ihanaa juhannusta sinullekkin!

   Poista
 2. ohoh, meillä on satanut vain vettä. Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vettä on täälläkin tullut, mutta vaihtelu virkistää rakeiden muodossa! ='D

   Mukavaa jussia sinullekkin!

   Poista
 3. No huh, mitkä juhannuskuvat! :) Hyvää juhannusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha hah! Eikös vain olekkin! ='D

   Mukavaa jussia sinullekkin!

   Poista
 4. Ohhoh! Täällä Porin nurkilla ei sentään rakeita tullut vaikka melko vilpoista onkin ollut koko juhannus. Tänään on satanut vettä koko päivän, milloin enemmän ja milloin vähemmän. Talvitakki päällä tulee edelleen kuljettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrskypilvien raosta on onneksi välillä aurinkokin pilkahtanut. Mutta kylmää on ollut. Sateista ja järkky tuuli joka päivä.

   Pesin toppatakit juuri viime viikolla. En ole vielä vienyt talvisäilöön kuitenkaan! ='D

   Poista