Rakkautta ja maan antimia

Rakkautta ja maan antimia
Hehku

tiistai 8. elokuuta 2017

Voi, kuinka kanalapset kasvavat!Muistatteko vielä huhtikuussa kuoriutuneet tipuset? Ne alkavat olemaan jo aikas isoja tyttöjä ja poikia!

Splash kukkonuorikko

Nyt näyttäisi siltä, että tilaamistani splash-orpingtoneista olisi 4 kanaa ja yksi kukko. Hyvä, hyvä! Pari kanaa pistän myyntiin ja kaksi jätän meille uudistamaan parveamme.


Omien orppieni munistahan ei kuoriutunut kuin kaksi tipua. Mutta ne ovatkin jo todella isokokoisia. Paljon isompia kuin nuo vaaleat "sisaruksensa". Kukkonuorikko on jo isompi kuin Synkkä-isukki!

Komea poika!

Kanasesta on tullut kaunis leidi. Väri on jotenkin tosi hieno ja sulat ovat ihan samettisen näköiset. Nämä laitoin myös myyntiin, koska en halua sukusiitosta parveeni. Kana on kyllä niin kaunis, että pitkin hampain siitä luovun!

Kaunotar!
Kukoista ei ole mikään pakko päästä eroon, ne kelpaavat erinomaisesti ruuaksi. Mutta ainahan sitä toivoo, että löytäisivät oman parven. Varsinkin tuo musta-buff on jo nyt niin iso ja komea, että!

Kukaan näistä ei vielä muni/kieu, mutta nuorihan ne vasta ovatkin. Näiden isojen rotujen kanat ovat ainakin minun hoivissani alkaneet munimaan vasta noin 6-8 kuukauden iässä.

Kukkopoikien lauluharjoituksia olen hieman jo kyllä odotellut. Se on jotenkin hellyyttävän koomista kuunneltavaa. Ne ovat aina niin hämmentyneen oloisia, kun ihmettelevät kurkustaan tulevaa ääntä. Ja se kiekuminen on alkuun sellaista rääkymistä ilman minkäänlaista nuottia!


Mutta pitkä matka on taas kuljettu tästäkin hetkestä tähän päivään!

Ihanaa, että Rakkautta ja maan antimia on saanut taas uusia seuraajia. Olette kaikki sydämellisesti tervetulleita!

2 kommenttia:

 1. Voi kuinka äkkiä aika meni. Juuri äsken ihailin sivuillasi noiden palleroisten kuvia ja nyt ne ovat jo noin isot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-i! Just oltiin keväässä ja nyt syksy kolkuttelee ovella. Mihin tää aika menee?

   Eläinlapset kasvavat hurjaa tahtia! =D

   Poista