Valmistusohje

1. Kuori ja lohko nauriit. Lado naurislohkot uunipellille leivinpaperin päälle. Juoksuta nauriiden pinnalle öljyä.

Ihanasti erivärisiä naurislohkoja!


2. Sekoita kuorruteainekset ja riputtele kuorrutetta lohkojen päälle pellille. Hiero kuorrutetta käsin naurislohkoihin huolella ja  lirauta päälle vielä öljyä ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.


Nauriit ennen paistoa!

Nauti sellaisenaan tai vaikkapa hyvän pihvin kera, niinkuin me teimme! Jopa Beibe kehui kuinka miellyttävältä nauriit maistuivat. Kyllä, hyviä olivat!



Ja loppuunhan voin vain todeta, että "Kuka tarvitsee perunoita, kun on näin paljon kurpitsaa?"



 OIKEIN IHANAA JA VÄRIKÄSTÄ LOKAKUUTA KAIKILLE!