Rakkautta ja maan antimia

Rakkautta ja maan antimia
Hehku

lauantai 18. maaliskuuta 2017

Arkikuvia 11/52

VIIKKO 11

"Nuu-nuu" tai "Imaus", ihan miten vaan haluaa sitä kutsua!


Imuri, se kuuluu joka arkipäivään. Edellinen "Imaus" kesti 16 vuotta. Tosin Beibe joutui sitä korjaamaan useaan otteeseen. Jokin aikaa sitten jouduimme ostamaan uuden imppaajan. Minulla meni hermot, kun varren teleskooppitoiminto ei toiminutkaan enään ja käsi saattoi tuskallisesti nipistyä putken väliin. "Hän" kuitenkin jatkaa elämäänsä puimalassa ja imuroi autoja ym. likaisempia juttuja.
Me emme juurikaan "harrasta" siivoomista viikonloppuina. Ei, vaan imuri "laulaa" arkisin ja kortteeraa yleensä sisäeteisessä. Siitä se on näppärä ottaa käyttöön, jos roskat ja karvat alkaa ahdistamaan. Kuuluu vähän niinkuin sisustukseen!
Puulämmitys, koira ja kissa, ja tietysti me itse, ramppaamme jatkuvasti sisään ja ulos. Ja roskaa ynnä muuta karvaa ja sontaa tulee sisälle kuutiokaupalla. Kutterinlastua, heinää, turvetta ja kyllä, ihan sitä itteensäkkin tulee tallikuteiden mukana. Meillä kun ei ole mitään kodinhoitohuonetta tms. missä voisi rytövaatteet riisua.
Minua ei sonta yleensä ahdista, Beibe on meillä se joka siivoaa enemmän kuin minä. Kyllä, olen onnellisesti naimisissa miehen kanssa joka siivoaa. Repikää siitä! Hän saattaa imuroida ihan aikansa kuluksi. Outoa, mutta en valita. Yritänkin pitää tämän miehen tyytyväisenä (melkein) kaikin keinoin!

8 kommenttia:

 1. Meillä ei mies hevin imuroi. Moppaa kyllä ja siivoaa wc:t. Minun hommaa on imurointi ja pölyjen pyyhkiminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaahan se on, kun molemmat tekee jotain. Ettei kaikki kaadu toisen päälle!

   Poista
 2. Hyvät tunnistesanat: arki, rakkaus. Kyllä meilläkin mies imuroi, mutta enemmän kyllä käskystä kuin vapaaehtoisesti. - Blogissani on neljän puutarhakirjan arvonta, käyhän kurkkaamassa. - Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän imuroivaa miestä on pakko rakastaa! ='D

   Ilman muuta tulen osallistumaan arvontaan!

   Poista
 3. Meillä sais imuroida ja luututa vaikka joka päivä! Ei kuiteskaan joka päivä jaksa tähän tuhrata aikaa.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin saisi imuroida joka päivä... Riku tuo turkissaan aina mukanaan hiekkaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-i, mutta kuka jaksaa olla imurin jatkeena joka päivä!

   Poista