keskiviikko 14. helmikuuta 2024

Sydänilmestyksien ennätysvuosi!


Ystävänpäivä on täällä taas ja niin on myös perinteinen sydänilmestyspostaus! Vuodesta 2015 olen julkaissut ystävänpäivänä postauksen, johon olen kerännyt kaikki vuoden aikana kohtaamani sydänilmestykset.


Sydänbongauksesta on tullut vuosien varrella lähestulkoon vakava harrastus! Silmä on kieltämättä aika harjaantunut huomaamaan sydämen muodon luonnossa, rakenteissa, ruuissa ja niin edelleen.


Kulunut, ystävänpäivien välinen vuosi on ollutkin ennätyksellisen sydämellinen. Taitaa olla kaikista eniten sydänilmestyksiä ikinä bongaus "urani" aikana. Peräti 53 sydänilmestystä vuoden aikana!


Minulle riittää se, että ilmestys näyttää minun silmääni sydämeltä. Joku toinen ei sitä siinä välttämättä näe. Jaan sydänilmestyksiäni instan tarinoissa ja joskus joku näki jakamassa sydänilmestyksessäni kikkelin. Niin tai näin, jokainen näkee mitä haluaa! =D


 
Joka tapauksessa, vuosien varrella on eteen monta sydänilmestystä sattunut. Alla olevista linkeistä pääset halutessasi katselemaan edellisvuosien sydämiä.
Tämä on siis järjestyksessään 10. ystävänpäiväpostaus sydänilmestyksineen. Ihmetelkää ja nauttikaa siitä, missä kaikkialla sydämiä voikaan nähdä!

Beiben tekemä viesti minulle olohuoneen matossa!
Hyvää ystävänpäivää Teille kaikille!

8 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää! ❤ On ihanaa, miten todellakin monessa paikassa näkee kauneutta, ja sydämiä, kun vaan tarkasti katsoo!

  VastaaPoista
 2. Oo, vaikuttava kokoelma ja kaikki näyttivät minunkin silmiini sydämiltä😍

  VastaaPoista
 3. Olet hyvin sydämellinen, kun perunatkin kasvaa (ja pilantuu) ja pavut sydämen muotoon. Oikein ❤️;mellisiä päiviä kevääseen. Vaikka lunta ja räntää tulee suorana...

  VastaaPoista
 4. Ihania sydämiä eli ei maailman ihan sydämetön voi olla - tai toivottavasti ei! Ystävänpäivä meni jo, mutta eikös joka päivän pitäisi olla ystävänpäivä! Sydämiä minäkin olen alkanut näkemään siellä täällä, vaikka niitä en ole bongaillutkaan.

  VastaaPoista