Rakkautta ja maan antimia

Rakkautta ja maan antimia
Hehku

lauantai 21. helmikuuta 2015

Narsissien vastustamaton lumo!


Kävin eilen, ensimmäisen kerran 5:een viikkoon, kaupoilla. Olen hoitanut ostokset tyttären kautta tai käynyt pakollisilla ostoksilla, pitkin hampain, naapuripitäjän riistäjä K-marketissa. Siellä on ihan sairaan kallista, mutta kun on työpaikka vieressä ja muihin kauppoihin on kymmeniä kilometrejä, on vain pakko!
No, tarkoitus ei ole valittaa kauppojen puutteesta, niiden kalliista hintatasosta ja valikoimien heikkoudesta. Eikä valittaa yleensäkään, mutta kun se on vain niin mukavaa, se valittaminen!
Hiekoitussepeliä olin hakemassa, kun törmäsin keltaiseen kukkamereen. Kangasalan Honkkariin oli tullut juuri kevään ensimmäiset narsissit! Ihania, kotimaisia pikkunarsisseja! Oli aivan pakko työntää nenää kukkien sekaan. Ihan silleen pikkuisen, etteivät muut huomaa. Paitsi tytär, joka käski rauhoittumaan!
Sen verran sain koottua itseäni, etten ostanut kuin yhden ruukun. Mutta jo sekin piristi kotia kummasti.

On ne vaan niin ihania!

Muutenkin minua on väreistä viehättänyt keltainen ja oranssi. Olisikohan eräällä pöytäliinalla jotain osuutta asiaan? Ostin meinaan oranssin kynttilänkin keittiön pöydälle.


Värikästä viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Se on kevät kun kaupoissa on narsisseja ja tulppaaneja! :) Mä olen vielä himmaillut noiden narsissien kanssa mutta oishan tuommoinen ruukku kyllä nätti!

  VastaaPoista
 2. Tulppaaneja on mennyt jo monta kimppua. Näissä narsisseissa on aika voimakas tuoksu. En ole ennen huomannutkaan, että ne tuoksuu. Vai tuoksuuko ne aina?
  Varmaan tulee hankittua vielä liisää pikku narsisseja, kun hinnat vähän halpenee.
  Joka vuosi olen istuttanut sipulitkin maahan, mutta ei ne ole koskaan lähtenyt kasvamaan. :(

  VastaaPoista
 3. Niinpä! Maltan tuskin odottaa, kun näitä alkaa oikein maasta pukkaamaan!

  VastaaPoista