sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Juhla-arvonta! 100 postausta ja 10 000 lukukertaa!

Kuukausi takaperin huomasin, että alkaa kymppitonni häämöttäämään blogini lukukerroissa. Se on mielestäni paljon! Olenhan kirjoitellut juttujani vasta vajaan vuoden. Lisäksi olen ihan "random" keski-iän ylittänyt elintarviketyöläinen, joka elää pikku talossaan, ukkonsa, tyttärensä ja elukoidensa kanssa. Yrittäen ehtiä tekemään ja kokeilemaan asioita elämässään mahdollisimman paljon. Tästä elämisen positiivisesta "tuskasta" kirjoitin ensimmäisessä postauksessani.
 Olen ollut hämmästynyt ja iloinen siitä, kuinka paljon olette käyneet lukemassa juttujani. Ja kuinka mukavan vastaanoton blogini on saanut!

Mökkiruusu

Postauksien määräkin ylitti sadan! Kyllä on ollut rouvalla asiaa! Blogi on muotoutunut matkan varrella omanlaisekseen. Alunperin oli ehkä tarkoitus kirjoittaa pelkästään omavaraisuudesta, puutarhasta, elukoiden kasvatuksesta ja yleensäkin meidän vanhasta "pientilasta". Mutta kuten olen monessakin kirjoituksessa todennut, olen rönsyilevä luonne, en pysty rajaamaan elämää ja siinä tapahtuvia asioita! Ja elämässähän tapahtuu niin paljon kaikkea jännää ja kiinnostavaa, mistä on mukava kirjoitella. Innostun herkästi kaikesta ja vaikka kaikki vanha kiinnostaa kovasti, olen avoin kaikelle uudellekin!

Hevostyönäytös Eräjärven markkinoilla kesällä 2014

Yksi uusi asia mihin viime keväänä innostuin, oli lankojen kasvivärjäys. Kävin ystävieni kanssa pienen kurssin ja sen innoittamana hieman keräilin ja kuivasin kasveja ja sieniä. Ja hieman pariin otteeseen värjäilinkin lankoja.

Pietaryrtti

Kurssilla värjättyjä lankoja

Näistä tuli omat sukat
Kun huomasin kymppitonnin häämöttävän, ajattelin että jotenkin asia pitää huomioida. Päätin kutoa sukat. Ja arpoa ne rakkaiden blogini lukijoiden, eli Teidän kesken!
Koska rakkaus on tärkeää elämässäni, kirjoitan siitä paljon. Jutuissani haluan tuoda esiin rakkauden eläimiin, luontoon, puutarhaan, ystäviin, lapsiin, Beibeen ja kaikkeen!  Näin ollen kudoin sukkia kaksi paria. Arvonnan voittaja voi antaa toiset jollekulle, itselleen tärkeälle ja rakkaalle!

PalkintosukkaparitSukat ovat kokoa 40 ja 44. Minun ja Beiben koot. Ihan silläkin, jos kukaan ei osallistu arvontaan, jääpä tästä meille saapassukat. Pessimisti ei pety! Heh heh!Sukat on kudottu ihan Novitan 7 veljes-langasta. Myös värjätyt langat ovat sitä. Ihan sillä, että sukat ovat konepestävät. Olen omat sukkani pessyt koneessa. Värit pysyivät hyvin, ainoastaan lupiinin sininen väri muuttui vihreäksi. Ei paha sekään!
Harmaa on perus-seiskaa. Raitojen värikasveina on ollut krappijuuri ja sen jälkiväri, pietaryrtti, lupiini, hevonhierakka, koiranputki ja lepän kuori. Naisen siro 40 on kokoraitainen, miesten sukka raidoitettu varresta.Osallistumisaikaa arvontaan on ensi viikon sunnuntaihin saakka. Eli 3.5. on viimeinen mahdollisuus yrittää hankkia sukat. Blogin jäsenet saavat osallistua kahdella arvalla ja muut yhdellä arvalla. Ilmoita kommenttikentässä monellako arvalla osallistut ja olisi kiva myös kuulla mielipiteitä kirjoituksistani.
Kun sukkaparien voittaja on selvinnyt, kyselen Hänen yhteystietojaan. Beibe on luvannut toimia "onnettarena" ja virallisena valvojana!

ONNEA ARVONTAAN KAIKILLE TASAPUOLISESTI!

26 kommenttia:

 1. No täytyyhän tähän osallistua, vaikka sukkien koko onkin aika reilu omaan koipeen katottuna (mulla 35). Mutta niin on nätit sukat ja jos voitan, niin ilahdutan niillä sitten jotakuta muuta! Eli siis kaksi arpaa mulle!

  Ja juu, tykkään kun blogisi on sellanen "tavallisen ihmisen" blogi. Kirjoitat kivasti kivoista tavallisista asioista! Olet myös ihanan positiivinen!

  Onnea siis saavutuksista!! Jatkoa odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, Heli! Tavallinen elämä ja tavis ihmiset ovat juurikin niitä parhaita juttuja!

   Poista
 2. Kahdella mukana, todella upeat sukat!

  Tykkään käydä täällä kylässä ja lukemassa, koska kirjoitat minua kiinnostavista asioista.

  VastaaPoista
 3. Yhdellä mukana kivassa arvonnassa ja onnittelut! :)
  saya
  sayav(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 4. Kiva kun rönsyilet :) Olen itse vähän samalainen. Tosi ihania lankoja. Olin viime kesänän ilmoittautunut kasvivärikurssille, mutta peruin sen kun se olisi ollut samaan aikaan yrttineuvojakoulutuksen kanssa. "Tutkintoon" tähtäävä koulutus sitten vei voiton :) Niin arvonnassa olen toki mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta kyllä ihailen ihmisiä, jotka hurahtavat johonkin yhteen asiaan ihan täpöllä. Ja se on sitten se "The" juttu heidän elämässään. Minen pysty sellaiseen!!

   Poista
 5. Onnea ja kahdella arvalla mukaan :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Onnea ja kahdella arvalla mukaan :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Onnea blogille! Ihanat sukat olet neulonut ja pidän kovasti niiden väreistä. Lankojen kasvivärjäystä olisikin kiva kokeilla joskus itse. Mukavaa alkunutta viikkoa!
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kokeile ihmeessä, on loppujen lopuksi aika helppoa. Ja jos ei kursseille pääse, on olemassa hyviä kirjoja. Ja netistähän löytyy kanssa ohjeita vaikka kuinka!

   Poista
 8. Kaksi arpaa ja ihanaa kevään jatkoa!

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aurinkoista kevättä Sinullekin ja tervetuloa!

   Poista
 9. Villasukkatiia joka kantaa aina laukussa villasukkia ja vaihtaa mm.elokuvissa kengät villasukkiin osallistuu into piukeana.

  Onnea upeista luvuista marketta ja kivaa vappua <3

  Tiia

  tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämähän on sitten kuin sinulle tehty arvonta! Jäädään seuraamaan, onko onnetar suotuisa!
   Hyvät vaput sinullekin!

   Poista
 10. Onnittelut mahtavista lukumääristä =)! Mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Onnittelut mahtavista lukumääristä =)! Mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Onpa hieno palkinto! Osallistun kahdella arvalla, minähän olen melkeinpä tämän blogin alkuperäisjäseniä tai ainakin sieltä vanhemmasta päästä. Mehevät onnittelut, toivomme monta sataa postausta lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o! Villasukka on hyvä saappaassa kesälläkin.
   Jos en nyt ihan väärin muista, niin toisena taisit blogiini liittyä! Että ihan "vaki kalustoa" olet! ;)
   Ja asiaahan minulla on vielä kerrottavana, että lisää tulee!

   Poista
 13. Oooh, miten multa tällainen meni melkein ohi!! :) Kauniit sukat, viluvarvas ei voi tällaista arvontaa ohittaa! Omat taidot ja kärsivällisyys eivät riitä neulomiseen joten villasukkani olen ostanut itseäni taitavammilta tekijöiltä.

  Sattumalta just luin eilen lankojen värjäyksestä! Jotenkin päädyin googlailemaan suomesta löydettyjä muinaispukuja ja niihin käytettyjä materiaaleja ja sitä kautta sitten villalankojen värjäämiseen liittyviä asioita. Mielenkiintoisia juttuja, itse en taida silti siihen hommaan ryhtyä kun en osais niistä langoista mitään tehdä! x)

  Niin ja kahdella arvalla olen mukana; laittauduin ihan vartavasten viralliseksi lukijaksi myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotan arpaonnea! Hyvä, että huomasit arvonnan!
   Sinä varmaan pitäisit lankojen ja kankaiden värjäyksestä. Siinä on paljon samaa kuin ruuan laitossa!
   Olipa kiva, kun laittauduit lukijaksi! =)

   Poista
 14. Ihanat sukat. Ensi kuussa muutamme Afrikasta takaisin Suomeen ja syksyllä olisi sukille tarvetta... ;) Osallistun siis yhdellä arvalla. Nimimerkki Maailmanmatkaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maailmanmatkaaja! Afrikan lämpöön tottuneena, saatat tarvita lämpöisiä sukkia jo kesällä! Suomen kesät tuntien... Toivotan Sinulle arpaonnea!

   Poista