keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Tanskalaisen maajussin uudet jaksot ja uusi eräohjelma Ylellä!

Kuvahaun tulos haulle tanskalainen maajussi
Kuva netistä


Wuhuu! Tätä on meillä niin odotettu! Tunne on melkein kuin saisi avata joululahjat etukäteen! Frank perheineen palaa ruutuu. Elämää Kastanjatilalla pääsee seuraamaan peräti 12:sta jakson verran Yle Fem kanavalla, keskiviikkoisin klo 19.00. Ja mikä parasta, Tanskalaisen maajussin jaksot on nähtävissä myös Areenassa. Hyvä Yle!!!
Me ollaan seurattu sarjaa ihan alusta saakka. Vahingossa avattiin telkku joskus muinoin sattumalta oikeaan aikaan ja jäätiin heti koukkuun. Frankistä ja hänen perheestään on tullut vuosien varrella melkein ystäviä!
Tanskalaisen maajussin vanhat tuotantokaudet ovat onneksi tulleet moneen eriotteeseen uusintoina, niin Femmiltä kuin Tv kakkoseltakin.
Me ollaan sanottu kaikille tutuillekkin, ettei tarvi soitella tai tulla käymään silloin kuin Tanskis tulee telkusta. Ei saa häiritä silloin!
Me tykätään Frankin elämänasenteesta. Vaikka hän on todella taitava ja varsinkin Beibeä se välillä vähän ärsyttääkin, ohjelmassa näytetään myös niitä epäonnistumisia. Frank usein sanookin, että "Näin se vain on!" Ei aina kaikki voi onnistua, vaikka olisikin kuinka taitava!
Ohjelmassa näytetään niin paljon kaikkia eri juttuja, että mielenkiinto säilyy. Jotkin jutut ovat sellaisia, että niihin palataan joskus myöhemmin, ehkäpä vasta seuraavalla tuotantokaudella. Mutta palataan kuitenkin. Ja elukat ovat ainakin minun mielestäni ohjelman parasta antia!
Jos et ole Tanskalaiseen maajussiin ennen tutustunut, niin nyt on jo korkea aika!

Kuvahaun tulos haulle tanskalainen maajussi
Kuva Yle arkistot


No, toinen odotettu tv-ohjelma on Eränkävijät . Odotukset tätä sarjaa kohtaa on suuret. Toivottavasti se paikkaa vanhan Erätulilla-sarjan, joka tosin loppuaikoinaan alkoi olemaan pelkkää retkeilyä, pyöräilyä ja kalastusta.
Eränkävijät, 12-osainen sarja esittelee uuden näkökulman metsästyksestä ja kalastuksesta, sillä myös nuoret ja naiset metsästävät. Lisäksi harrastus voi olla koko perheen yhteinen intohimo. Suomen upea luonto on suuressa osassa sarjan jaksoissa.

Koska Yle rajoittaa kuviensa jakamista, pistän kuvan omista jaloistani ja pikkireijästäni. Yle saa lainata kuvaani, jos haluaa!
 Jokatapauksessa, Eränkävijät-sarjaa tulee Yle TV1 sunnuntaisin 2.10 - 18.12.2016 klo 18.15 - 18.45, uusinta maanantaisin klo 9.30

8 kommenttia:

 1. Minulla ei ole telkkaria, mutta Tanskalaista maajussia ole katsellut Areenalta. Koukuttava ja hyödyllinenkin ohjelma, paljon hyviä vinkkejä maalaiselämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi netin kautta näkee melkein kaikki mielenkiintoiset ohjelmat!

   Poista
 2. Olen joskus katsonut tuota maajussia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä pari tuotantokautta sitten, sitä ei voinut katsoa netistä. Kyllä hermo meinas tulla, jos oli vaikka tuulinen keli. Meillä meinaan ei telkku näy silloin kunnolla! =D

   Poista