Rakkautta ja maan antimia

Rakkautta ja maan antimia
Hehku

torstai 10. maaliskuuta 2016

Kiinostava TV-sarja alkaa tänään!

Tänään, 10.3., klo 19.00, alkaa Yle Femmalla uusi ruokaan ja raaka-aineisiin keskittyvä ohjelmasarja, Luonnosta lautaselle. Sarjassa kierrellään Suomalaisten tuottajien luona ja valmistetaan heidän raaka-aineistaan ruokaa. Joka jaksossa on vierailijakin.

Kuva Maaseudun Tulevaisuudesta


Allekirjoittaneella on trailerin perusteella suuret odotukset tämän ohjelmasarjan suhteen. Onhan näitä vastaavia nähty mainoskanavilla aikaisemmin. Mutta minä ainakin olen kaivannut tälläistä, sponsoroimatonta ohjelmaa. Traileri ainakin vetosi meikäläiseen! Käykääpä tutustumassa siihen tästä! Ja ohjelmahan tulee Yle Areenaan, jos sitä ei tänään ehdi katsomaan!

8 kommenttia:

 1. Ole hyvä, Anneli!

  Nyt ohjelman ekan jakson katsoneena, en ole ihan täpötyytyväinen. Visuaalinen ilme oli kiva, mutta liikaa sitä ruuan pipertämistä. Enemmän olisin toivonut oleilua tilalla ja kuvaa sieltä. Mutta annetaan ohjelmalle mahdollisuus!

  VastaaPoista
 2. Minä taas "Martta Myöhäinen". Pitää käydä katsomassa Areenassa. Tanskalainen maajussi oli hyvä sarja mutta en tiedä loppuiko se jo. Katsoitko ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o! Silmä kovana on kytätty jokainen tuotantokausi Tanskista. Ihan ekasta jaksosta saakka! Nyt kun taas loppui, tuntuu että elämästä puuttuu jotain! :D

   Poista
 3. Eksyin blogiisi! Kaikkea kivaa, mukava lukea kanaihmisten blogeja! Tuo ohjelma meni minultakin sivu suun, onneksi varmaan Areenasta löytyy!

  VastaaPoista
 4. Kiva, että eksyit! =D
  Kanoista ja ihmisistä niiden takana on aina mukava lukea!

  Löytyy kyllä, ja huomennahan tulee seuraava jakso!

  VastaaPoista