Rakkautta ja maan antimia

Rakkautta ja maan antimia
Hehku

lauantai 30. joulukuuta 2017

Arkikuvia 38/52

VIIKKO 38

"Sekasorto!"

Täällä on oltu taas kipeitä! Flunssanperkele iski jälleen viime viikonloppuna ja viikko onkin sitten mennyt makkurissa. Tiistai ja keskiviikko meni ihan melkein vaakatasossa. Veto oli ihan pois, pää räkää täynnä ja kova yskä. Torstaina sitten alkoi tuntumaan siltä, että elämä ehkä voittaa. Tosin Beibe ilmoitti, että hänellä on alkanut kurkku kipeytymään. Että kiva, kiva!
Kuinkahan tämän syksyn oikein käy meidän osalta? Ollaankohan flunssakierteen kourissa jatkuvasti? Paska, suoraan sanottuna! Ollaan oltu molemmat useamman viikon jo kipeinä. Aina välillä olo paranee, kunnes uusi virus iskee kimppuun!
No, kämppä onkin sitten sen mukaisessa kunnossa, kun ei vaan kerta kaikkiaan jaksa hoitaa kuin pakolliset hommat. Eli lähinnä elukat! Ärsyttää, kun jää sienestämiset sun muut pihanlaitot. Kasvimaalla olisi vielä satoa korjattavana ja lavoja pitäisi laittaa syyskylvökuntoon.

Mutta ihan sama, kyllä tästä jossain vaiheessa lähdetään uuteen nousuun. Ja ainakin mieltä piristää, kun on tiedossa jotain kivaa viikonlopuksi. Siitä sitten varmaan tulee postausta jossain vaiheessa ensi viikolla! Ja meikäläisellä on onneksi pari pekkasvapaata viikonlopun päälle. Mukava miniloma tiedossa!

Kivaa viikonloppua teille kaikille!

6 kommenttia:

 1. Täällä myös flunssaa. On muuten ärsyttävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tuntuu olevan nyt joka puolella. Ja pitkäkestoisena! =(

   Poista
 2. Pikaista paranemista! Nyt kaikki yrtit sun muut tehokäyttöön...!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusenkerkkäsiirappia on syöty ja hunajaakin olen vetänyt enemmän kuin koskaan!

   Poista
 3. Voi harmi! Ottakaapa konjakkipullo kauniiseen käteen ja kurlatkaa sillä, varokaa ettei mene henkitorveen! Konjakin voi sylkeä viemäriin jos keho ei kestä ja päälle valkosipulia ja inkivääriä sekä sinkkiä - oikein mammuttiannos, eiköhän tauti laannu! syysflunssa on tosi ärsyttävä, ihnokki, yökkö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myöntää täytyy, että kurlattu on! ='D

   Valkosipulia, hunajaa, kuusenkerkkää ja mustaherukkamehua on vedetty hetulaan. Toi inkivääri on sellasta, että se ei oikein putoa! Ruuassa ihan ok, muttei missään kuumissa juomissa. Beibe tykkää niistä inkiväärillä maustetuista hunajista, mutta minä en.

   Tää on nyt tosi sitkeätä ja pitkäkestoista!

   Poista