Rakkautta ja maan antimia

Rakkautta ja maan antimia
Hehku

sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Viikkonäkymiä 19/52 ja ihanaa äitienpäivää kaikille!

Hey, what's happening here! Siis, mistä tämä vihreys yht'äkkiä oikein rehahti! Vielä viikko takaperin, tuolla meidän tontin varjopaikoissa oli lunta. Ja nyt siellä pukkaa jo nurdea!

Sunnuntai 13.05.2018, klo 12.00, aurinkoista, hieman utua taivaalla, tuulista ja 23 astetta lämmintä!

Koivuissa on jo isot lehdet ja valkovuokot kukkii. Näin tänään voikukan ja suruvaippa perhosen. Pääskyset tulivat jo viikko sitten, yhtä aikaa västäräkkien kanssa.
Muutamia päiviä on ollut jopa hellettä. Kyllä tätä kesäksi voisi jo sanoa!

Jotenkin ihan uskomatonta, että äitienpäivänä on kaunis ilma. Eilen Yle Aamu-tv:ssä kerrottiin, että viimeksi on ollut hellettä äitienpäivänä vuonna 2008.
Äitienpäivähän on vapun ja juhannuksen kanssa näitä kesän juhlapäiviä, jolloin yleensä sataa lunta. Kuten vuonna 1995, jolloin minusta tuli äiti. Silloin tuli oikein kunnon takatalvi!


Tämä helteinen äitienpäivä jää varmasti myös erityisesti mieleen, koska tämä on ensimmäinen laatuaan mummuna. Ihana Kuukuna on ollut meillä yökylässä, jotta vanhempansa saavat hieman levätä ja olla kahdestaan.


Ja höpö höpö, Kuukuna on ollut meillä, jotta mummu ja pappa saa olla hänen kanssaan! Pojalla on ollut vaan vähän mahanpuruja ja hän on itkeskellyt. Mutta ollaan me saatu ihan laatuaikaakin vietettyä. Mukavaa yhdessäoloa kerrassaan!

Beibe teki meille ruokaa, naudan sisäfilettä, ranuja, salaattia ja pippurikastiketta. Minä tein kesän ensimmäisen raparperipiirakan. Palat siitä maisteltiin jätskin ja kaffeen kanssa ja loput viedään illalla tyttärelle, kun palautetaan Kuukkis.Kuin juhlapäivän kunniaksi, kanantiputkin alkoivat hautomakoneessa kuoriutumaan. Odotin tätä tapahtuvaksi vasta huomenna tai ylihuomenna.


Oikein ihanaa ja helteistä äitienpäivää kaikille ja mukavaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Hyvää Äitienpäivää! Kyllä meitä hellitään monella tapaa, sääkin on aivan mahtava!!

  VastaaPoista
 2. Samoin sinne! 💜 On ollut niin kuuma, että on pakko vaan nauttia kun ei jaksa mitään hommia tehdä! 😂

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia, niin suloinen pikkuinen♥ ja mukava että olet saanut viettää noin ihanaa ja herkullista äitienpäivää♥ Voi miten suloisia tipusia! Leppoisaa alkavaa viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuukuna on aivan ihana! Oikea mummun kulta! 💙
   Oli mukava äitienpäivä ja tipujen alkanut kuoriutuminen kruunasi päivän!
   Kivaa viikon alkua sinulle!

   Poista