maanantai 30. huhtikuuta 2018

Vappuaatto kääpien tapaan!



Tänään filelinjastolla broitsua leikatessani, ei todellakaan tuntunut vapulta. Mutta kotona hörpättiin makoisat kahvit Beiben kanssa ja lähdettiin hieman läheiseen hakkuuaukkoon korvasieniä etsimään. Korvasieniä ei löydetty, niin kuin ei edellisinäkään vuosina. Mutta ei ollut tällä vapputorilla ruuhkaa!


Aivan ihana ilma ja lämmintä! Pari tuntia hengailtiin mettässä ihmetellen ja ihaillen kaikkee ja nautittiin luonnosta.

Nää torvijäkälät? on aivan ihania!



Naureskeltiin, että kyllä me ollaan ihan kääpiä! Täälä mettässä me ryynätään ja  jäkäliä kuvataan. Mutta sitten me huomattiin, että olihan täällä muitakin kääpiä. Ja ihan hyvä meiniki niilläkin tuntui olevan!





Juhlapuvuissaan olivat ja hyvää vappua toivottelivat. Joten mekin ajattelimme, että eipä tässä tarvi sen kummemmin pingottaa, vaan vietetään juhlaa meidän malliin.


Keräsin ensimmäisen sadon kasvimaalta salaatin sekaan ja Beibe haki meille niin rakkaan pikku-pallon kodasta. Possua palloon ja vappuateriaa kehiin.

Vanha sotaratsu!

Pitkät pojat grillaa!

Mutta niinhän siinä sitten kävi, että tämä vappu jäi pikku-pallon viimeiseksi! Sen jalat pettivät lopullisesti, mutta valmisti kuitenkin kunniakkaasti viimeisen aterian.


Pikku-pallolle! 

Nää on niin hyviä!


Viime juhannuksena luulin pikku-pallon tarun olevan ohi, mutta niin vain se sinnitteli vielä kesän loppuun. Oli mukavaa, että se kuitenkin vielä näki tämän kevään! Voit käydä lukemassa postauksen viime juhannuksesta, kun luulimme sen olevan pikku-pallon viimeinen, tästä . Olen yhä hämmentynyt siitä, että meillä on tästä pienestä grillistä niin monta valokuvaa. Löysin meinaan toisia kuvia etsiessäni ihan paperivalokuviakin siitä!


Voi olla, että minun täytyy tehdä muistopostaus pikku-pallolle jossain vaiheessa!

No, nostettiin maljaa pikku-pallon viimeiselle grillaukselle, mutta myös meidän vuosipäivälle. 24-vuotta yhteistä, rakkauden täyteistä elämää. Päivääkään en vaihtaisi pois! <3

Meille! .... ja pikku-pallolle! <3
Loppuilta meni ihan perus-elukkahommissa. Tosin ollaan vähän käyty lammaslikkoja syöttämässä pellolla, ettei massut järky sitten vihreestä, kun laidunkausi alkaa. Otettiin loput skumpat mukaan ja hörpittiin sitä pellonreunassa ja katteltiin kun likat söi vuohenputkea. Elämän pikku nautintoja!

Pol Remy!

Beibe ja villaiset vappupallot!

I love my life! <3

Tälläinen vappuaatto meillä täällä maalla. Ei huono minun mielestäni! Mutta jokainen tyylillään ja kyllä mekin vielä toinen skumppa korkataan.

Huomenna paistetetaan munkkeja ja juodaan simaa. Ensin syödään nakkeja, lihapullia ja salaatteja. Tytär perheineen tulee jakamaan syömisiä. Ja ihana, ihana Kuukuna tulee tietysti myös!

Mauri kyttää Lakritsaa, joka tulee naapurin peltoa pitkin!

Ihanaa, ihanaa Vappua teille kaikille! Nauttikaa simaa ja munkkeja ja olkaa iloisia!

Muiskuja! <3

10 kommenttia:

  1. Ihanat, ihanat kuvat ja fiilikset - tuli (taas kerran) niin hyvä mieli lukiessa. Hyvä te ja koko teidän jengi! Paljon samaa edelleen ja tietysti myös mukavaa vappua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi! 💕
      Oikein mukavaa toukokuuta sinulle! 😃

      Poista
  2. Ihan on kauhistus itselle ns. vapputorit! En jaksa vapaalla ihmismassoja kun töissä niitä saa nähdä ja kuulla ihan tarpeekseen! Pallogrillin viimeinen veto oli kunniakas! Meillä siinä poltetaan nykyisin roskia! :) Hyvää vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä tuollainen Vapputori houkutti enemmän!

      Onneksi meillä on varastossa toinen pikku-pallo, mikä saa jatkaa edellisen kunniakasta uraa! 😂

      Mukavaa toukokuuta ! 😃

      Poista
  3. Hienot kuvat ja nam mitä herkkuja:) Noita pihlajakeksejä pitää kyllä maistaa! Leppoisaa vappuiltaa ja alkanutta toukokuuta♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikku-pallo grillasi jalattomanakin meille juhla-aterian! 😃
      Kivaa alkanutta toukokuuta sinulle! 😃

      Poista
  4. Joku oli julkaissut jo kuvan löytämästään korvasienestä!! Olen aivan ällikällä paiskattu, koska meillä saa odottaa vielä n kuukauden. Joten vielä en kieli vyön alla kiirehdi tutuille paikoille.... (paitsi nyt alkoi kuitenkin tehdä mieli ihan vaan varmistamaan ettei kukaan muu vaan.....)

    Ihanat torvijäkälät!
    Ja ihana omannäköinen vappu! Noin juuri! Tykkäsin eniten karvaisista vappupalloista! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhden kerran olen löytänyt maastosta korvasienen ja se oli viime keväänä koiralenkillä metsätien pielessä. En kyllä käsitä, missä niitä kasvaa! 😬
      Instassa oli kuva, kun joku oli näiltä leveyspiireiltä moisen jo löytänyt.

      Noi jäkälät on tosi kauniita! 💚

      Ei sitä oikein jaksa riehaantua juhlintaan ainakaan keskellä viikkoa. Ja mukavaahan tuollainen villapallojen ulkoilutus on! 😂

      Poista
  5. Ihanalta kuullosti teidän vappu :)
    Onnea ja rakkautta yhteisiin hetkiin <3
    Täältä Retulta ja Tahvolta terkkuja, vallan mallikkaasti pojat täällä touhuaa. Puput ja koirat tulevat hyvin juttuun, se on meistä tosi hienoa! Hehku ne aina nuolee ihan läpimäriksi :D
    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava vappu oli, vaikkei se nyt niin kauheasti normivapaasta poikennut! =D

      Kiitti terkuista! Mukava kuulla, että koirien kanssa sujuu hyvin!

      Poista