lauantai 16. maaliskuuta 2019

Talviloman aloitus; sitkeä flunssa ja Kuukunan synttärijuhlat!


Aamut alkavat olemaan valkeita töihin lähteissä!


Ihanaa! Meillä alkoi Beiben kanssa talviloma. Me molemmat ollaan kyllä niin sen tarpeessa! Huh huh!
Minun viime viikolla alkanut flunssa on vaan jaksanut piinata. Oikeastaan minulla on ollut kurkku kipeänä jo monta viikkoa, mutta viime viikolla siellä kuntoutuksessa se röyhähti oikein räkätaudiksi.
Tietysti, jos taas olisi ollut fiksu ja hakenut sairauslomaa, olisi ehkä toipunut nopeammin. Mutta turha jossitella, kun en hakenut!

Maanantaiaamuna jostain pörräsi kärpänen ja teki itsarin aamuteeheni!


Oikeastaan olo on ollut aika-ajoin ihan hyväkin. Mutta loppuviikosta väsymys oli tosi kova. Oon yskinyt yöt läpeensä ja vatvonut taas kaikenlaisia asioita. Viime viikolla ei ollut töissä taas niitä parhaimpia ja ahdisti. Onneksi työn ulkopuolella tapahtui iloisia asioita, jotka auttavat jaksamaan.

Ostin esikoita piristykseksi!


Perjantaiaamuna meinasin nukkua rattiin, kun ajelin töihin. Jessus! Eipä oo tuollaistakaan kokemusta ennen ollut. Se nyt on ihan "normaalia", että alkaa pilkityttämään töiden jälkeen kotia kohti ajellessa. Mutta että aamulla... aikas creepyä!

Kuukuna oli yhtenä iltana auttamassa mummua tiskikoneen täytössä! ='D


Töistä lähdin ajelemaan kohti Tamperetta, koska piti hakea Kuukunalle lahja. Plaston mopoa oli toivottu ja netistä olin niitä katsellut. Olikin aikas haastava juttu, kun tälläiset mopot olivat lähinnä kesäleluja. Mutta yhden kaupan nettisivuilta näin, että heillä oli yksi mopo varastossaan ja sen myös sain. Ja vielä tyylikkään mustana!

Kotona Beibe oli lämmittänyt ulkosaunan. Oli ihana pestä työn liat pois ja juoda yksi tuopillinen Beiben tekemään tummaa olutta. Telkusta illalla Sohvaperunat ja rip rap nukkumaan.

Aah!


Lauantaina iltapäivällä juhlittiin oikein isosti, kun kahviteltiin lähisuvun kanssa Kuukunan 1-vuotissynttäreitä. Pikku-rakas jaksoi oikein reippaasti, vaikka hänkin oli flunssainen. Hieman hän oli alkuun ihmeissään, kun kaikki tutut ihmiset olivat hieman oudon näköisiä juhlalookissaan. Mutta mitä enemmän väkeä lappasi tupaan, sitä rentoutuneempi poika oli.

Synttärisankari, tukka sliipattuna!

Tukka edestä...

... ja takaa! ='D


Vaikka paikalla oli vain ihan lähin suku, väkeä oli ihan reilusti. Vieraat olivat jaettu kahteen kattaukseen.  Me molemmat mummut pappoineen ja vaareineen oltiin ensimmäisessä kattauksessa. Minun isäni iso-papsu ja vävyn molemmat mummut, pappa ja vaari, hekin jaksoivat tulla pientä miestä juhlimaan.

<3


Paikalla olivat myös Kuukunan sedät ja toisellahan on myös jo perhe. Että Hannes-serkku oli Kuukunalla leikkikaverina.

Taitavat isomummut olivat tehneet itse lahjat. Toinen tilkkupeiton
ja toinen kutonut villasukat!

Lahjakoira

Pappa auttaa avaamaan lahjaa!
Siinä se nyt on. Pitkän etsinnän tulos!

Kuukuna suunnittelee iskän kanssa, että millaiset tarrat siihen liimataan!

Tilkkupeitossa oli paljon kivoja kuvia!


Oli kyllä mukavat ja rennot kemut! Kaikki juttelivat keskenään ja oli mukavaa yhdessäoloa. Kuukuna sai kivoja lahjoja ja jaksoi kulkea sylistä toiseen.


Ihania yksityiskohtia Kuukunan huoneessa!

Kuukuna tykkää norsuista! <3

Unikaverit järjestyksessä!

Pienen pojan oma naulakko

Työkone ja vapaa-ajanauto vierekkäin parkissa!


Tytär oli laittanut tarjolle sen seitsemää sorttia. Täytekakku oli aivan taivaallisen hyvää! Suolaisena tarjottavina oli katkarapuvoileipä kakku ja kinkkupiirakka. Ja kattauksen kruunasi itse tehdyt bebeleivokset!





Minulle nämä kemut olivat kova koitos, kun olo oli jo aamusta ollut tosi räkäinen. Lähdettiinkin parin tunnin jälkeen kotia kohti ja annettiin tilaa seuraaville vieraille. Vävyn tädin perhe ja kaikki Kuukunan kummit olivat kutsuttuna toiseen kattaukseen. Jätettiin pikku-muru availemaan lahjapakettijaan ja jatkamaan uusien vieraiden viihdyttämistä.

Benjan elämää oli hieman rajoitettu, jotta ei meno
olisi mennyt liian riehakkaaksi!

Mummun muru!<3

Papan rakas!<3


Kun päästiin juhlista kotiin, olenkin sitten yskinyt koko illan. Oon yrittänyt levätä, mutta kun ei voi yhtään olla makuulla. Toivottavasti tämä nyt alkaisi vähän hellittämään, kun saa vaan olla. Ei olisi kiva koko lomaansa sairastaa.

Annoimme pojalle kastelahjaksi Iittalan Kuukuna-valaisimen.


Eipä silti, ettäkö meillä mitään suuria suunnitelmia lomallemme olisi. Jotain pientä museokäyntiä, saunomista ja ihan ulkoilua. Mutta silti! Hyviä vinkkejä flunssan häätöön otetaan vastaan!

Hän!<3



8 kommenttia:

  1. Teillä on ollut ihana synttärijuhla. Niin reippaan oloinen syntymäpäiväsankari. Toivotaan, että saat flunssan kuriin, jotta pääset nauttimaan talvilomasta. Hyvää lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivat juhlat ja ihana synttärisankari! <3

      Kiitos hyvänlomantoivotuksista!

      Poista
  2. Aivan ihana pikkumies!
    Kylläpä oli herkut tarjolla ja kivat lahjat. Tuo Plaston mopo on erinomainen hankinta. Meillä on samanlainen punaisilla pyörillä. Yhä hyvässä kunnossa, vaikka sillä ovat suhailleet niin omat kuin vieraidenkin lapset peräti 30 vuoden ajan.
    Koitahan parantua, mutta ei sentään kärpäsillä maustetulla teellä. Mukavaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin haikeaakin tämä on, kun vauva-aika alkaa olemaan ohi. Mutta onneksi tilalle on kasvanut tuollainen pieni hurmuri ! 💙

      Platon mopot ovat kyllä kestäviä klassikoita!

      Juu, mieluummin sitä hunajaa teehen ! 😂

      Poista
  3. Kuinka söötti pikkumies siellä juhlalookissaan !❤ Paljon onnea 1-vuotiaalle!

    Ja pikaista paranemista sulle, vietä ihana loma!

    Terveisiä sohvan pohjalta, mulle iski vatsatauti... 😳

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hänestä on kasvanut todellinen hurmuri ! 😍

      Kyllä tässä on yskänlääkettä nielty ja suihketta nenään ruikittu!

      Voi... no paska minkä taudin oot saanut! Tsemppiä sen selättämiseen!

      Poista
  4. Oi kuinka ihanat juhlat <3 Onnea vielä <3
    Toivottavasti flunssa alkaa helppaamaan. Runsaasti vaan valkosipulia, tyrnejä, inkivääriä ja sitruunaa. Ne tepsii minulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli mukavat ja rennot juhlat, vaikka porukkaa oli tupa täynnä! Ja ihana päivänsankari! <3

      On kyllä sitkeää flunssaa, ei meinaa millään hellittää. Yskittää öisin ja paksua räkää päässä. Onneksi nyt oon kuitenkin jaksanut nauttia lomastakin, ettei tauti ole ihan muijaa petiin kaatanut!

      Poista