torstai 6. joulukuuta 2018

Sinivalkoista -haaste itsenäisyyspäivän kunniaksi!


Näkymä meidän kasvimaalla viime huhtikuussa.

Sain jo marraskuussa Kivipellon Sailalta tämän sinivalkoista -haasteen. Kiitos siitä! <3 Linkistä voit käydä katsomassa Sailan upeat sinivalkoiset kuvat.

Kevätkaihonkukka viime keväänä

Haasteen on laittanut alulle Puutarhahetkiä -blogin Tiiu , tarkoituksena juhlistaa rakkaan isänmaamme itsenäisyyttä. Kiva haaste!
Tiiu on koonnut blogiinsa kaikki haasteeseen osallistuneet. Edellä olevasta linkistä pääset Tiiun blogiin niitä lukemaan.
Sain haasteen viime vuonnakin ja tästä pääset katsomaan, miten sen silloin otin vastaan.

Luumupuun valkoista kukintaa punamultaista seinää vasten

Mitä enemmän ikää tulee, jotenkin isänmaallisuus korostuu ihmisessä itsessään. Nuorempana olin jotenkin isänmaavastainen. En mitenkään radikalisoitunut tai muuten aatteellinen mihinkään suuntaan!
Mutta jotenkin 80 -luvun kaupunkilaisnuorena kaikki sellainen suomalainen "junttimeininki" ärsytti kovasti. En juurikaan kuunnellut kotimaista musiikkia. Vaikka Dingo -huumaan sotkeuduin minäkin aikanani!

Omenapuu, koivu ja sinitaivas! <3

Vaikka maalla viihdyinkin lapsuuden ja nuoruuden kesinäni, maalle muutto olisi ollut jotenkin ihan kamalaa silloin.
Onneksi löysin kuitenkin itseni ja sen mitä olen! Nyt en voisi kuvitellakkaan asuvani kaupungissa, vaikka sen sykkeestä välillä nautinkin.

Näkymä meidän pihasta!


Sinivalkoisuus onkin minulle enemmänkin mielentila. Olen onnellinen suomalaisena, enkä kaipaa kaukomaille. Ja rakastan asua maaseudulla! Vaikka kaupungiksi tätä syrjäseutua nykyään tituleerataan...

Jättilaukka

Jotenkin minun rakkauttani kotimaata kohtaan vankistaa täällä olevan luonnon kauneus. Ei paljon suomalaisempaa näkymää voi olla, kun valkoinen hanki ja sininen taivas sitä vasten. Ja vaikka me kaikki tällä maapallolla olemme saman taivaan alla, silti sinivalkoinen taivas merkitsee minulle vahvasti suomalaisuuden symbolia.Me vietämme itsenäisyyspäivää tänä vuonna vaihtelevin touhuin. Beibe lähti veljensä kanssa ennen aamunsarastusta jänismetsälle ja minä jäin kotiin keittelmään kukkoviillokkia viime viikolla teurastamiemme kukkojen koivista. Illasuussa lähdemme katsomaan isääni Tays:iin. Hän on siellä toipumassa sydänleikkauksesta.

Mä ja kyyttökuningatar Hehku joskus viime kesänä! <3

Ihanaa itsenäisyyspäivää teille kaikille ja onnea Suomi!

12 kommenttia:

 1. Oikein hyvää itsenäisyyyspäivän viettoa! Mietin että lähtiskö katsomaan juhlia torilla vai laiskottelisko vaan koko päivän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 💙
   Lähde vähän katselemaan juhlahumua. Siellä on nyt niin ihanan kuulakas ilma! Huomennahan ainakin säätiedotuksen mukaan synkkyys palaa takaisin.

   Poista
 2. Hyvää itsenäisyyspäivää!
  Muista laittaa osoitteesi arvontavoittoa varten. Laitoin uuden s-postiosoitteen, eka ei toiminut.

  VastaaPoista
 3. Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat! Kiva, että osallistuit haasteeseen! Hyvää itsenäisyyspäivää!💙

  VastaaPoista
 5. Thanks your kind words, Evi! 😃 💙

  VastaaPoista